Старије вести

Oбележен дан „Дан розих мајица“Featured image
Сваке године последње среде у фебруару обележава се Међународни дан борбе против вршњачког насиља, познат и као „Дан розих мајица“.…(Прочитај више)

Претвори знање у путовање (конкурс)Featured image
Општина Свилајнац ове године поново организује наградно путовање за укупно 30 ученика из Средње школе Свилајнац и Пољопривредно-ветеринарске школе са…(Прочитај више)

Одржан семинар за васпитачеFeatured image
У суботу 10. фебруара 2024. године у склопу планираних стручних усавршавања, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ организовала је семинар…(Прочитај више)

Одржана обука заштите од пожара за запосленеFeatured image
У оквиру сталног ангажовања на унапређењу безбедности и сигурности, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ спровела је основну обуку из…(Прочитај више)

Одржана Светосавска академијаFeatured image
Светосавска академија, која се сваке године одржава у славу великог српског празника Савиндана, одржана је 27.01.2024. године у Центру за…(Прочитај више)

Традиционално обележавање СавинданаFeatured image
Наша школа са домом је и овог 27. јануара, као и сваке године, обележила школску славу Светог Саву. Том приликом…(Прочитај више)

Важно обавештeње о плаћању домаFeatured image
Обавештавамо вас да од 01. јануара 2024. године уплату за смештај и исхрану ученика можете извршити на нови жиро-рачун школе са…(Прочитај више)

Успешно завршена реконструкција млекареFeatured image
У циљу побољшања услова рада, управа школе наставља да спроводи значајне пројекте реконструкције и модернизације, а најновији кораци у том…(Прочитај више)

Почеле зимске филмске вечери за ученикеFeatured image
У четвртак 08.12.2023. године је у амфитеатру школе са домом почело приказивање филмова за ученике школе. У циљу обогаћивања ваннаставних…(Прочитај више)

Oдржано традиционално децембарско караоке вечеFeatured image
У четвртак, 14.12.2023. године, у препуном амфитеатру школе са домом одржано је караоке вече у част празника која нам долазе.…(Прочитај више)

Одржан Новогодишњи квиз знањаFeatured image
У четвртак, 21. децембра 2023. године у амфитеатру школе са домом, организован је „Новогодишњи квиз знања“. Учесници квиза били су…(Прочитај више)

Ученици ангажовани на онлајн такмичењу Пословни изазов специјалFeatured image
Дијана Миловановић, Јелена Радуловић, Михајло Љубичић, Анђела Радовановић, Татјана Радуловић и Сара Манојловић, представљали су Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика…(Прочитај више)

Одржан турнир у баскетуFeatured image
У понедељак, 25. децембра 2023. године, у Пољопривредноj школи са домом ученика „Свилајнац” одржан је  турнир у баскету за ученике…(Прочитај више)

Хуманитарни базара  Чаролија зиме, хумано носи имеFeatured image
У уторак, 26. децембра 2023. године, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ била је организатор празничног хуманитарног базара под називом…(Прочитај више)

Ученици улепшавли школски парк у духу предстојећих празникаFeatured image
У духу предстојећих новогодишњих празника, креативни тим дома Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац“, на предлог ученика, организовао је узбудљиву активност са васпитаницима…(Прочитај више)

Обука за наставнике – Императив савременог животаFeatured image
Како остварити најефикаснија постигнућа у учењу ученика? Шта су здрави стилови живота? Сан и физичка активност у функцији учења.  Савладавање…(Прочитај више)

Професори са ФВМ-а посетили школу са домомFeatured image
У четвртак, 14. децембра 2023. године, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ угостила је угледне госте из Београда - професоре…(Прочитај више)

Ученици литерарне секције на промоцији књига Горана ПетровићаFeatured image
У среду 13.12.2023. године, у Центру за културу Свилајнац, ученици литерарне секције школе са домом, имали су част да посете…(Прочитај више)

Радионица о сапунима за основцеFeatured image
Ученице пете и десете васпитне групе дома Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац,“ недавно су учествовале у инспиративној радионици под називом „Бајка о…(Прочитај више)

Успешно одржан Турнир у стоном тенисуFeatured image
У Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“ одржан је традиционални турнир у стоном тенису, организован у сарадњи  васпитача Ивице Манојловића…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish