Старије вести

Обележен Дан школеFeatured image
У суботу, 3. маја 2023. године, обележен је дан наше школе са домом. Пријем гостију започео је у 10 часова, а…(Прочитај више)

Млада нада шаха из Пољопривредно-ветеринарске школеFeatured image
Анастасија Гроздановић, ученица Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, показала је изванредне способности у шаху и већ сада постигла завидне…(Прочитај више)

Матурска екскурзија по градовима регионаFeatured image
Матуранти Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика ,,Свилајнац“ недавно су у пратњи одељењских старешина: Горана Јоловића (III/1), Радмила Црњаковића (IV/2), Aлександра…(Прочитај више)

Ученици Школе присуствовали рођендану Ресавске библиотекеFeatured image
У уторак, 23. маја 2023. године, Ресавска библиотека је обележила 155 година постојања. Овом приликом приређен је програм, који је…(Прочитај више)

Интервју са глумцима Републичким шампионимаFeatured image
Ученици драмске секције Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац” освојили су треће место за представу “Дом и ја, да” у…(Прочитај више)

Посета школи у Ингелстаду (Шведска)Featured image
Сарадња између Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац” и Ingelstadgymnasiet (Природњачка гимназија) у Ингелстаду у Шведској траје већ дуги низ…(Прочитај више)

Награда за глумце на Републичкој домијади Featured image
Ученици драмске секције Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац” освојили су треће место за представу "Дом и ја, да" у…(Прочитај више)

Разноврсна предавања у ученичком домуFeatured image
У уторак, 16.5.2023. године, за ученике и наставнике одржано је предавање на тему „Утицај структуре молекула ДНК на биодиверзитет живог света“. Ово…(Прочитај више)

Ученичка задруга „Златни клас“ на Републичкој смотриFeatured image
У суботу, 13. маја 2023. године, у просторијама Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика у Рековцу одржана је Републичка смотра ученичких задруга.…(Прочитај више)

Пољопривредна школа на сајму образовања у Смедеревској ПаланциFeatured image
У петак, 12. маја, у оквиру програма професионалне оријентације у ОШ ,,Олга Милошевић'' у Смедеревској Паланци реализован је сајам образовања…(Прочитај више)

Матуранти школе у Бугарској на Ерасмус+ пројектуFeatured image
У сарадњи са Организацијом креативног окупљања – ОKО из Београда, у оквиру пројекта Европске уније, четири ученика наше школе своје…(Прочитај више)

Математичари троструки Републички првациFeatured image
Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика ,,Свилајнац“ постигли су феноменалне резултате на Републичком такмичењу ученика средњих школа у подручју рада…(Прочитај више)

Успеси ученика у спорту на Регионалној домијади 2023. годинеFeatured image
Ученици Пољопривредно-ветеринарскe школe са домом ученика „Свилајнац” показали су спортско знање и вештине на Регионалној домијади Шумадијског, Поморавског и Браничевског…(Прочитај више)

Школа са домом у емисији “Плодно и родно” телевизије Б92Featured image
Директор Пољопривредно - ветеринарске школе са домом ученика "Свилајнац" био је гост у емисији "Плодно и родно", која се емитује…(Прочитај више)

Ученице школе успешне на Општинској смотри рецитатораFeatured image
У суботу 22. априла у организацији Ресавске библиотеке одржана је Општинска смотра рецитатора "Песниче народа мог". У категорији средњошколаца ученица…(Прочитај више)

Ученици Пољопривреднe школе апсолутни победници на Републичком из математикеFeatured image
Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика ,,Свилајнац“ постигли су феноменалне резултате на Републичком такмичењу ученика средњих школа у подручју рада…(Прочитај више)

Пољопривредни грантови за матуранте Пољопривредно-ветеринарске школе са домом
ученика „Свилајнац“Featured image
У четвртак, 20. априла, у амфитеатру школе са домом одржана је презентација  Фондације Дивац, која је нашим ученицима представила „Фонд…(Прочитај више)

У Пољопривредној школи обележени Доситејеви даниFeatured image
У оквиру Доситејевих дана, посвећених обележавању 240-годишњице од објављивања Доситејевој капиталног дела "Писмо Харалампију", актив професора српског језика и књижевности,…(Прочитај више)

Презентација ученика о поукама старозаветних прича и хришћанској вери на јавном часуFeatured image
У среду, 19. априла, током четвртог и петог часа ученици одељења 1/7 презентовали су на јавном часу продукте пројекта на…(Прочитај више)

Одржан сајам професионалне оријентацијеFeatured image
Основна школа „Херој Иван Мукер“ поносна је на своју традицију дугогодишњег пружања квалитетног образовања својим ученицима. Kао део настојања да…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish