Ученици Пољопривредне школе учесници хуманитарне акције


Чланови књижевног клуба „Оловче“ организовали су у петак, 23.9.2022. године, у Центру за културу „Хуманитарно вече културе за Давида“. На овом догађају прикупљено је 65.563 динара за десетогодишњег Давида Петровића, који болује од акутне леукемије и коме је хитно потребна трансплантација у Турској.


У програму су наступиле бројне културне организације и појединци, који су својим учешћем пожелели да дају допринос у помоћи прикупљању новчаних средстава за Давидово лечење. У оквиру догађаја одржан је и хуманитарни базар Давидових пријатеља и учитељица и наставница из Основне школе „Јован Јовановић Змај“.

Програму се прикључио и ученик другог разреда наше школе Душан Миловановић, који се увек радо одазива хуманитарним акцијама. „Увек се одазовем када могу да помогнем. Мислим да сви можемо пуно тога када се удружимо“, његове су речи.

Душан је на фрули одсвирао две нумере и тако обогатио програм хуманитарне вечери.


Подсетимо се да су у протеклој школској години ученици наше школе са домом узимали учешћа на бројним акцијама хуманитарног типа, а овај тренд ће настављати да прате и у будућности.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish