Ученици Пољопривредне школе на отварању изложбе „Лепота старења“


Дана 15.11.2022. године ученици наше школе са домом у пратњи педагога Александра Јовића присуствовали су отварању изложбе фотографија „Лепота старења“ у Центру за културу.

,,Ова изложба на најбољи могући начин приказује позитивну слику старости. Показује знање и вештине старијих људи, њихове емоције и достојанство, као и допринос породици и друштву. Она носи поруку лепоте старења, поруку да је свако доба лепо, да старији треба да имају више поверења у себе, да још више учествују у радним и друштвеним активностима и тиме допринесу сопственом здравијем старењу и дужем животном веку.” – Политика, 1.10.2022.-

Ученици су, како сами кажу, уживали у фотографијама и чак издвојили време да своје импресије унесу у књигу утисака. На изложби је приказано 75 најбољих радова 44 аутора. Како школа са домом кроз активности које реализује у слободно време развија бројне вештине ученика, овој изложби присуствовали су и ученици новинарске секције, који изучавају потенцијалне начине за израду уметничке фотографије и ова изложба им је пуно значила у развоју личних вештина.

Фото: Матеја Рајић

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish