Успешно одржан Турнир у стоном тенису


У Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“ одржан је традиционални турнир у стоном тенису, организован у сарадњи  васпитача Ивице Манојловића као носиоца активности и васпитачице Мартине Костадиновић. Турнир који већ неколико година заредом оживљава стонотенисерску сцену у нашој школи са домом, окупио је чак четрдесет ученика.

Током три такмичарска термина, ученици су се надметали и приказали своје стонотенисерске вештине. Турнир је био препун такмичарског духа, али и тимске сарадње, а васпитачи су се посветили томе да сви ученици имају пријатно искуство током такмичења.

Прво место у мушкој категорији освојио је Миливојевић Лука, други је био Радојковић Милош док је трећепласирани на овом турниру био Милошевић Андрија;

У женској категорији прва је била Цукић Мина, другопласирана Ђорђевић Анђелија, док је трећа била Станковић Милица. Међусобни дуел девојака био је посебно узбудљив. Свака од њих имала је по једну победу, док је распоред прва три места одлучио сет количник.

Прва три места су награђена дипломама као и слатким пакетима које је управа школе са домом традиционално припремила. Током турнира, од четрдесет пријављених ученика њих тридесет двоје прошло је у такмичарски део нокаут фазом, што је додатно учинило такмичење изазовним и динамичним. С обзиром на велики број пријављених ученика првог разреда, будућност стонотенисерске секције изгледа обећавајуће, као и настављање успеха и узбудљивих такмичења, али и дружења претходних генерација.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish