Успешно завршена реконструкција млекаре


У циљу побољшања услова рада, управа школе наставља да спроводи значајне пројекте реконструкције и модернизације, а најновији кораци у том процесу доносе још већи сјај нашој установи. Из сопствених средстава, на економији Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац”, успешно је завршена реконструкција школске млекаре.

Урађена је комплетна реконструкција измузишта-млекаре, зидови су обложени висококвалитетним панелима, док су подови покривени модерним плочицама, што је не само додатак естетској вредности већ и гаранција хигијенских стандарда. Урађене су нове инсталације и потпуно нова столарија. Урађен је нов систем за мужу – млековод, који омогућава мужу три грла истовремено, уз поштовање свих хигијенских мера.

Директор школе Дејан Милуновић исткао је да ће школа наставити улагање у унапређење образовања у циљу подизања квалитета и услова практичне наставе. „Наши ученици не само да треба да буду добро образовани, већ и да буду способни да примене своје знање у пракси. У том духу, наставићемо са сталним усавршавањем и прилагођавањем образовног процеса, осигуравајући да наша школа буде место иновација и развоја“, истакао је Директор.

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ не само да обликује будуће генерације стручњака у области пољопривредне производње, ветеринарске струке и области прераде хране, већ и континуирано ради на унапређењу својих образовних капацитета. Пројекти реконструкције и модернизације овде неће стати, јер школа непрекидно истражује нове могућности за иновације и развој.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish