Регионално такмичење ученичких компанија


На Регионалном такмичењу ученичких компанија, ученице наше школе са домом, заузеле су ПРВО место и тако се пласирале на Национално онлајн такмичење најбољих ученичких компанија у школској 2019/2020. години.

Ученичка компанија “ИНДИЈАН ЧИПС”, Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, бави се производњом чипса од чичоке и овом идејом је освојила прво место на Регионалном такмичењу ученичких компанија. Такмичење је одржано онлајн због тренутне пандемије.

Ученице које су радиле у компанији су: Милановић Теодора, Петронијевић Катарина, Станојевић Марија, Мијаловић Марија и Николић Мила, док је ментор овог пројекта професорка Смиљка Опанчина Вукчевић.

Такмичење је реализовала организација Достигнућа младих у Србији која се захвалила свим тимовима јер су се одазвали на овакав вид такмичења и уместо за штандом заузели позиције за камером, како би на тај начин представили своју компанију.

Овом приликом честитамо ученичкој компанији „Индијан чипс“ на изузетном пласману и желимо им пуно успеха на Републичком такмичењу. Надамо се да ћемо ускоро бити у прилици да пробамо чипс од чичоке и сами се уверимо у квалитет овог производа.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish