Регионални сусрети домова
Ове школске године станари нашег дома су се јако успешно представили на Регионалним сусретима домова.

Прво смо се представили у културно – уметничком стваралаштву у Пожаревцу, 28.03.2019. године где је наша млада глумица Јана Глишић однела титулу најбоље глумице. Рукотворине наших ученика су задивиле све присутне тако да смо још једне године у низу освојили прво место и пласирали се на Регионалну домијаду у културно – уметничком стваралаштву, док су наши фолклораши одиграли кореографију за трећу позицију.

17.04.2019. године је одржана Регионална спортска домијада у Крагујевцу. Ученици су се надметали у стоном тенису, кошарци и стрељаштву. У стоном тенису дечаци освајају треће место екипно а Немања Симић оправдава улогу фаворита и осваја прво место у појединачној конкуренцији. Кошаркаши несрећно губе у финалу и освајају друго место а Петровић Александра гађа најбоље у мету од свих учесника на турниру и осваја прво место у стрељаштву.

23.04.2019. године смо се опет надметали у спортовима али овог пута у Јагодини и то у одбојци, малом фудбалу и шаху. Наше одбојкашице освајају ПРВО место и пласман на Републичко такмичење док одбојкаши губе у финалу и освајају ДРУГО место. Шахисти освајају ТРЕЋУ позицију као и девојчице у малом фудбалу док дечаци несрећно губе на пенале у финалу малог фудбала и освајају ДРУГУ позицију.

Честитамо свим ученицима и њиховим васпитачима и желимо им пуно успеха у наредним такмичењима.

Браво!

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish