Пољопривредна школа на Сајму образовања у Ћуприји


У Ћуприји је недавно одржан Сајам образовања, на коме је учествовала и Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика ,,Свилајнац”. Наша школа је представила своје образовне профиле будућим ученицима, посетиоцима сајма.

Директор школе Дејан Милуновић, као члан регионалног тима подршке за науку, образовање и уметност, на самом отварању је истакао да је Сајам образовања одлична прилика за све који се припремају за доношење важне одлуке о будућој каријери и професији. На овом сајму су представљене високошколске институције из целе Србије, а директор Милуновић је на отварању истакао и то да је ово највећи сајам образовања у држави.

фото:blic.rs

Будући ученици, који су посетили штанд наше школе са домом, сагласни су да је Сајам образовања одлично место за прикупљање важних информација о школама, смеровима, студијским програмима и да је важно да све информације могу да пронађу на једном месту. Битно је напоменути да су сви садржаји на Сајму били бесплатни, што доприноси значајну финансијску уштеду за родитеље будућих ђака из Поморавља.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish