Одржан сајам професионалне оријентације


Основна школа „Херој Иван Мукер“ поносна је на своју традицију дугогодишњег пружања квалитетног образовања својим ученицима. Kао део настојања да се ученицима пружи што више информација о могућностима за даље образовање и професионалну каријеру, организован је сајам професионалне оријентације. Овај сајам је прилика за ученике да се упознају са различитим смеровима образовања, а ове године је посебно место на сајму заузела Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“.

Представници школе, педагог Марија Јовановић и васпитач Јован Ђорђевић, са великом пажњом објаснили су сваки детаљ о смеровима и условима за упис, што је било веома корисно за будуће средњошколце. Пољопривредно-ветеринарска школа је издвојила своју понуду од седам смерова, који се тичу различитих аспеката производње хране и друге пољопривредне делатности. Ученици су могли да постављају питања и добију директну подршку од представника Школе.

Сајам професионалне оријентације био је само још један пример како се наша школа труди да својим ученицима пружи најбоље могућности за будућност.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish