Новогодишњи хуманитарни базар
Мини пројекат бизнис плана “Израда и продаја празничних икебана” чији је аутор Татјана Јеремић, вапитачица у дому ученика, иначе професор хемије, добитник је овогодишње награде Образовно креативног центра.

Бизнис план наше колегинице освојио је донацију у виду новчаних средстава за спровођење хуманитарне акције, те су сва прикупљена средства отишла у хуманитарне сврхе.

Бизнис план наше васпитачице се састојао из неколико фаза: набавка материјала у радњама, прикупљање природних материјала у парку школе, креативне радионице са ученицима III и IV године смера хортикултура и све то заједно са укључивањем ученика којима је потребна подршка у развоју.

Последња фаза овог мини бизнис плана био је Новогодишњи хуманитарни базар на коме су наши ученици заједно са васпитачицом Тањом изложили и продавали своје креације.

Продаја празничних икебана одржана је у среду и четвртак, 21. и 22. децембра у холу школе у лепој празничној атмосфери, а сва прикупљена средства уплаћена су као помоћ нашој ученици Кристини Трифуновић.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish