На свечаној академији Општине Свилајнац награђени наставници и ученици Пољопривредне школе


У Центру за културу у Свилајнцу, 27.01.2023. године одржана је Светосавска академија, која се сваке године одржава у славу великог српског празника Савиндана. Општина Свилајнац традиционлно обележава и слави има Светог Саве, које је непресушни извор инспирације, подршке, утехе и поноса на сваком пољу наше делатности, а пре свега у просвети, образовању и култури.

За допринос култури и образовању и ове године додељене су светосавске захвалнице од општине Свилајнац, осим признања, овогодишњим добитницима уручена је и поклон честитку у износу од 10.000 динара. Светосавску захвалницу, као признање установљено са идејом да награди резултате појединаца, али их подстакне и на даљи рад и труд. Наставник Раде Ђурић, професор стручних предмета из области пољопривреде овогодишњи је добитник овог признања као и ученица Анђела Николић ученица IV/5 ветеринарског смера.

Овогодишњу Светосавску академију својим наступом употпунила је певачка група ученичког дома Пољопривредно-ветеринарскe школе која је отпевала песму Војислава Илића Ко удара тако позно.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish