Матурско вече генерације 2022/2023


Драги наши матуранти,

Закорачили сте у свет одраслих, спремни да се суочите са новим животним изазовима. Положили сте испит зрелости на својој матурској вечери као свршени ђаци Пољопривредно- ветеринарске школе са домом ученика ,,Свилајнац”, места које ће заувек остати у вашим срцима.

Храбро сте корачали путем знања, стицали вештине, улагали труд, упорност и велику љубав у оно што радите. Било је пуно несташлука, смеха и радости. Имали сте једни друге и стекли пријатеље који ће бити ту јако дуго. Сада је време да своје таленте и вештине употребите у остварењу својих снова. Без обзира на то да ли настављате образовање, започињете каријеру или се окрећете неким другим путевима, знајте да сте способни за велика дела.

Узимајте изазове као прилике за раст и учење. Будите храбри, истрајни и истински посвећени ономе што радите. Нека ваше срце увек буде испуњено страшћу и ентузијазмом, јер ће вас то водити ка успеху. Уколико се икада суочите са препрекама, сетите се да сте већ доказали своју способност да пребродите изазове и границе.

Нека вам сваки дан донесе радост, успех и испуњење. Увек се сетите својих пријатеља, професора и васпитача, који су вас подржавали током овог пута. Нека вам њихова подршка буде инспирација да увек идете напред.

Честитамо вам на завршетку матурантских дана и желимо вам обиље љубави, среће и успеха у будућности! Будите храбри, сањајте велике снове и нека ваша светлост увек блиста. Сви смо поносни на вас!

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish