Летњи Lucky star камп
     У периоду од 15.8. до 22.8.2017. године у нашој школи са домом гостује Одбојкашки клуб Lucky star из Београда, који је том приликом организовао 9. летњи Lucky star камп. Председник овог Клуба, Далибор Лаловац, нам је испричао нешто више о активностима у самом кампу. Камп броји 120-оро деце, од чега су пионири и пионирке на припремама, а остала деца су на кампу. Са децом ради 12 тренера, а поред њих ту су и лекар и аниматор. Ово је њихов 9. пут откад постоји Клуб да долазе код нас и планирају да наставе сарадњу. Врло су задовољни смештајем и условима за тренинг: користе 2 сале и 4 игралишта за одбојку. Један дан на кампу се састоји из јутарњег трчања, доручка, јутарњег тренинга, шумске одбојке и трамболине, забавних игара у шуми са аниматором (нпр. оријентири), затим следи ручак, па поподневни одмор (од 15-17 часова), након тога вечерњи тренинг и на самом крају дана изводи се вечерњи програм (караоке, покажи шта знаш, музички тобоган, журке и сл.). Досад су одиграли 3 турнира у 3 категорије, а 21.8. је додела медаља и пехара, као и диплома за активности на вечерњим програмима.

     Одбојкашки клуб Lucky star је један од најбројнијих клубова у Србији и један од само 3 клуба од укупно 43, колико их има у Београду, који има све селекције: од пионира и пионирки до сениора и сениорки. Сениори и сениорке играју у 2. лиги – центар.

     Преседник Клуба такође наводи да је ово његова 18. година заредом, односно 19. пут, како долази у Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика „Свилајанац“; једном је био и на зимским припремама. Све ово говори о доброј и успешној сарадњи између Одбојкашког клуба Lucky star и наше школе са домом ученика.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish