Конференција васпитача у Врњачкој Бањи


Протеклог викенда у организацији ИЕП-а одржана је десета по реду конференција васпитача под називом „Васпитни рад у домовима ученика средњих школа Републике Србије“ у Врњачкој Бањи.

Конференција је обухватила многе важне теме везане за домску педагогију, све у циљу размене идеја и искустава како би се примери добре праксе васпитног рада разменили међу васпитачима и како би ове вештине биле доступне свим домовима ученика.

Испред нашег дома васпитачи Миљан Златановић и Стефан Лазаревић представили су тему „Слободно време као фактор васпитања и образовања – сарадња у дому између секција“, чији је примарни циљ коришћење већ постојећих ресурса дома у циљу развоја нових знања, вештина и навика, размена искустава између секција, промовисање и подстицање тимског рада кроз заједичку сарадњу и коршићење мултимедијалних садржаја.

Велику захвалност дугујемо и колегама Манојловић Ивици, Александри Павићевић и Бојани Павловић који су помогли да се ученички филм „Круг“, који смо представили на овој конференцији, сними у најкраћем року.

Овде можете погледати и нашу видео презентацију у целости.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish