Конгрес за развој и унапређење младих у Србији












     Ученици наше школе са домом, Наталија Васиљевић III-4 и Милош Миладиновић IV-5, учествовали су на Конгресу за развој и унапређење младих у Србији, који је одржан у периоду од 30. новембра до 3. децембра 2017. године на Копаонику.

     Конгрес је обухватио низ предавања на теме о обновљивим изворима енергије, значају заштите животне средине, пољопривредном потенцијалу и дигитализацији у пољопривреди, субвенционисању пројеката у области пољопривреде, значају развоја робота нових генерација, машинском учењу, савременој индустрији, туристичкој понуди Србије и развоју различитог туристичког потенцијала као и покретању старт-уп пројеката а све у циљу да се младима омогући да препознају потенцијале Србије.

 

 

 

 

     Конгрес је организовала Мрежа за развој спортских, едукативних и забавних манифестација Сезам у сарадњи са PRINCIP GROUP, а подржан је од стране Министарства омладине и спорта, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства спољних послова, Министарства заштите животн средине и Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

     Учесници су на крају Конгреса добили сертификате за учешће на Конгресу.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish