Старије вести

Мали кутак за заљубљенеFeatured image
Секција ’’Time for English’’ је приредила је још једну изложбу у кабинету енглеског језика. Тема ове изложбе је Дан заљубљених…(Прочитај више)

Стручно усавршавањеFeatured image
      Родитељи, како решити проблем не/хигјене у собама наше деце? Шта урадити са учеником који упорно користи мобилни телефон на…(Прочитај више)

Прослава Светог СавеFeatured image
27.01.2018. године наша школа са домом прославила је школску славу Светог Саву сечењем славског колача у цркви, а затим и…(Прочитај више)

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ добитник Светосавске награде за 2017. годинуFeatured image
Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ добитник је Светосавске награде за 2017. годину, коју Министарство просвете, науке и технолошког развоја…(Прочитај више)

Сарадња школе са новоотвореном кланицомFeatured image
Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, образовног профила Месар, показали су своја умећа и вештине при отварању кланице дугогодишњег…(Прочитај више)

Школско првенство у надвлачењу конопцаFeatured image
Од 20. до 25.12.2017. године одржано је Школско првенство у надвлачењу конопца уз учешће 16 екипа. I место: Масни колачи…(Прочитај више)

Новогодишњи турнир у стоном тенисуFeatured image
21.12.2017. године у Пољоприредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“ одржан је традиционални Новогодишњи турнир у стоном тенису. Резултати ученика: Прво…(Прочитај више)

Сат програмирања за ученике и наставникеFeatured image
     У првој половини децембра организована је глобална акција „Сат програмирања“ (Hour of Code), којој се прикључила и наша школа…(Прочитај више)

Конгрес за развој и унапређење младих у СрбијиFeatured image
     Ученици наше школе са домом, Наталија Васиљевић III-4 и Милош Миладиновић IV-5, учествовали су на Конгресу за развој и…(Прочитај више)

Пчеларска секцијаFeatured image
    Ученици одељења III-2, образовног профила Пољопривредни техничар, чланови су пчеларске секције коју води професор Милан Банковић.      Осим теорије,…(Прочитај више)

Информатичка секцијаFeatured image
     У оквиру секције „Виртуални час информатике“ обрађена је једна врло занимљива тема – „Мистериозно порекло баговања“. Чланови ове секције…(Прочитај више)

Школско првенство у баскету 3×3Featured image
     Од 30.11. до 07.12.2017. одржано је Школско првенство у баскету 3x3 уз учешће 9 екипа. Након одиграних утакмица по…(Прочитај више)

Наши ученици у „Соко Штарку“Featured image
     Ради унапређења наставе и реализације наставе у блоку из технологије безалкохолних пића, ученици одељења III/6 образовног профила Прехрамбени техничар,…(Прочитај више)

Семинар о инклузивном образовањуFeatured image
     У нашој школи са домом одржан је 1. и 2. децембра семинар „Инклузија – како је приближити наставнику у…(Прочитај више)

Надзор стандарда безбедности хранеFeatured image
     У уторак, 28. новембра, успешно је прошао надзор стандарда безбедности хране ISO22000 од стране сертификационе куће Quality Austria Center…(Прочитај више)

Посета школе из ПрокупљаFeatured image
     Једна група ученика и наставника из Пољопривредне школе „Радош Јовановић Сеља“ у Прокупљу посетила је нашу школу и дом…(Прочитај више)

Посета „Рубину АД“ КрушевацFeatured image
     У оквиру стручне посете, 22. новембра 2017. године, ученици одељења IV-6 образовног профила Прехрамбени техничар, посетили су производни погон…(Прочитај више)

Наши ученици успешни предузетнициFeatured image
    Вредни и домишљати ученици наше школе са домом заузели су прва три места на регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким…(Прочитај више)

Мира на IX Фестивалу љубавне поезијеFeatured image
     „Никада се нисам заљубила“ је наслов песме коју је написала и рецитовала наша Мирјана Васић, ученица одељења III-4, на…(Прочитај више)

Украшавање паноа поводом Ноћи вештицаFeatured image
     Поводом Ноћи вештица, ученици наше школе са домом су пригодним цртежима и текстом укасили пано, који су изложили 31.…(Прочитај више)
SerbiaFrenchEnglish