Старије вести

Обележен  67. Дан школеFeatured image
У понедељак, 3. јуна 2024. године, обележен је Дан наше школе са домом. Пријем гостију започео је у 10 часова,…(Прочитај више)

Традиционална посета Пољопривредном сајму у Новом СадуFeatured image
Ученици треће године Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац” су ове школске године посетили 91. Међународни пољопривредни сајам у Новом…(Прочитај више)

Јованa Димитријевић Републички првак у ликовном стваралаштвуFeatured image
„Светосавље и наше доба” за урађен  ликовни рад, освојила је ученица Јована Димитријевић, 2/1 Под покровитељством Министарства просвете Републике Србије,…(Прочитај више)

Посета школaмa у Ингелстаду, Kaлмару и Гамлебију (Шведска)Featured image
Сарадња између Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац” и Ingelstadgymnasiet (Природњачка гимназија) у Ингелстаду у Шведској траје већ дуги низ…(Прочитај више)

У Рачи одржан Сајам образовањаFeatured image
„Сајам образовања“ који се у Рачи одржао 24. маја 2024. године, имао је за циљ да на једном месту окупи…(Прочитај више)

Матурска екскурзија у ГрчкојFeatured image
Матуранти Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика ,,Свилајнац“ недавно су се вратили са матурске екскурзије која је обухватала посету Грчкој. У…(Прочитај више)

Ученици Средње мешовите школе Голубовци у стручнoj посети СвилајнцуFeatured image
Ученици Средње мешовите школе Голубовци са образовних профила Агротехничар и Ветеринарски техничар посетили су Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика „Свилајнац“…(Прочитај више)

Обележен Светски дан културне разноликостиFeatured image
У понедељак, 20. маја 2024. године, у дому ученика наше школе обележен је Светски дан културне разнoликости, који се традиционално…(Прочитај више)

Јавни час: Туризам СвилајнацFeatured image
У среду, 8. маја 2024. године, у амфитеатру и ученичком клубу Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, одржан је јавни…(Прочитај више)

Душан Миловановић Републички првак у литерарном стваралаштвуFeatured image
На 26. културној Републичкој домијади која се одржала у Новом Саду у периоду од 10. до 12. маја, 2024. године,…(Прочитај више)

Обележена Недеља сећања и заједништваFeatured image
Све основне и средње школе од 7. до 10. маја 2024. године кроз различите активности обележиће Недељу сећања и заједништва,…(Прочитај више)

Ученици у обележавању Васкрса: Сарадња школе и дома у креативном украшавањуFeatured image
У четвртак, 25. априла, ученици одељења II/4 - VIII васпитне групе обележили су предстојећи Васкрс на креативан начин. Под руководством…(Прочитај више)

Претвори знање у путовањеFeatured image
У оквиру пројекта „Претвори знање у путовање“, петнаест ученика Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ имало је прилику да истражи…(Прочитај више)

Пољопривредна школа и компанијa Јухор удружују снаге за образовање и запошљавање младихFeatured image
Партнерство доноси практичну обуку и перспективу запослења у пољопривреди У циљу унапређења образовања младих и пружања перспективе за њихову будућност…(Прочитај више)

Успеси ученика на 27. Регионалној домијадиFeatured image
На завршеној 27. Регионалној домијади у спорту и културно-уметничком стваралаштву, ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ понели су заслужена…(Прочитај више)

Премијерно изведен културни програм за домијадуFeatured image
У среду, 17. априла 2024. године, у амфитетатру Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ одржано је премијерно извођење културног програма…(Прочитај више)

Милица Јакшић Републички првак у математициFeatured image
У петак 19. априла, 2024. године у Београду, одржано је Републичко такмичењу ученика средњих школа у подручју рада пољопривреда, производња…(Прочитај више)

Предавање о важности рециклажеFeatured image
У четвртак, 11. априла, у Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“ одржано је предавање о важности рециклаже и њеном утицају…(Прочитај више)

Одржана Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог“Featured image
У четвртак, 18. априла 2024. године, у Центру за културу Свилајнац одржана је Општинска смотра рецитатора у организацији Ресавске библиотеке.…(Прочитај више)

Прилог о школи са домом у емисији “Плодно и родно” – телевизија Б92Featured image
Пољопривредно - ветеринарскa школa са домом ученика "Свилајнац" била је тема у емисији "Плодно и родно", која се емитује недељом…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish