Старије вести

КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕFeatured image
Каријерно вођење и саветовање ученика усмерено је на пружање помоћи и подршке у домену личног развоја, истраживања могућности за учење…(Прочитај више)

Новогодишња чаролија за најмлађеFeatured image
Време новогодишњих празника је период захвалности, део године када смо ближи једни другима и када се деца у нама буде…(Прочитај више)

Караоке вечеFeatured image
Караоке вече у нашој кући младих! У среду, 17.12.2019. године, у дому Пољопривредно – ветеринарске школе, одржано је Караоке вече…(Прочитај више)

Књижевни сусретFeatured image
Школска библиотека и Актив професора српског језика Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац”, организовали су у уторак, 17.12.2019. године у…(Прочитај више)

Новогодишњи квиз знањаFeatured image
У среду, 11.12.2019. године, васпитачи су организовали "Новогодишњи квиз" за станаре нашег дома. Одзив је био велики па смо путем…(Прочитај више)

„Дај (те) се на знање“Featured image
            „Дај (те) се на знање“  је Фестивал науке који су у петак 29.11.2019. године организовали наставници и ученици Прве…(Прочитај више)

Регионално такмичење „Пословни изазов“Featured image
Идеја о продаји здравих оброка предшколцима кроз игру и едукацију, освојила је прво место на регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким…(Прочитај више)

Презентација бадминтонаFeatured image
У среду, 27.11.2019. године, у просторијама (балон сала) Бадминтон савеза Србије на Ади Циганлији, одржана је презентација бадминтона као спортске…(Прочитај више)

Светски дан борбе против сидеFeatured image
Поводом 1. децембра – Светског дана борбе против сиде, Црвени крст Свилајнац је 28.11.2019.године реализовао предавање на тему превенције ХИВ/АИДС-а…(Прочитај више)

Међународни Дан молаFeatured image
23.10.2019. године, са почетком у 17 часова, наша школа са домом је још једном, традиционално обележила Међународни Дан мола, дан…(Прочитај више)

Буди давалац крви, волонтирај и буди хуман!Featured image
Као што смо већ навикли, у нашој школи је одржана још једна јесења акција добровољног давања крви, коју је организовао…(Прочитај више)

Достигнућа младихFeatured image
Средњошколци из различитих крајева Србије су имали прилику да 1. октобра 2019. године, полажу испит и добију међународни сертификат –…(Прочитај више)

Трибина тима за превенцију насиљаFeatured image
У среду 16.10.2019. године, у амфитеатру наше школе са домом, школски тим за превенцију насиља је у сарадњи са активистима…(Прочитај више)

Путовања вас прво оставе без речи, а онда вас претворе у приповедачаFeatured image
У раним јутарњим часовима, кренули смо на екскурзију свесни чињенице да су пред нама најлепши тренуци нашег школовања, који ће…(Прочитај више)

Јубиларни јесењи кросFeatured image
Ученици свилајначких школа учествовали су у уторак, 08.10.2019. године, на 10. традиционалном кросу. Ученици наше школе су постигли одличне резултате…(Прочитај више)

Посета делегације из Европске унијеFeatured image
Нашу школу са домом су посетили заменици и заменице амбасадора 19 земаља Европске уније, на челу са заменицом шефа Делегације…(Прочитај више)

Наставак дугогодишње сарадњеFeatured image
Троје колега, директор школе и осам ученица из „Природњачке гимназије“ у Ингелстаду, Шведска, били су у посети нашој школи са…(Прочитај више)

Посета из амбасаде Републике АустријеFeatured image
У уторак, 27. августа 2019. године, у оквиру посете општини Свилајнац, нашу школу су посетили гђа Сабине Кројсенбрунер, заменица аустријског…(Прочитај више)

КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ УЧЕНИКА У ДОМ ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020.ГОД.Featured image
На основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије од маја 2019. год . (Просветни преглед, специјални број),…(Прочитај више)

Од анатомије до матуреFeatured image
30. маја 2019. године у нашој школи са домом одржан је квиз знања „Од анатомије до матуре“, а у сусрет…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish