Старије вести

Почетак другог полугодиштаFeatured image
Друго полугодиште почиње у понедељак, 18. јануара 2021. године, a настава за ученике средњих школа, одвијаће се по моделу који…(Прочитај више)

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКАFeatured image
Момир Дамјановић, наш вероучитељ, спремио је божићну честитку за вас. Послушајте! https://youtu.be/B0IFskqv5Tw(Прочитај више)

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКАFeatured image
Срећну Нову годину и божићне празнике жели вам Пољопривредно - ветеринарска школа са домом ученика "Свилајнац"! https://youtu.be/fUFDKXY8azo(Прочитај више)

ВАСПИТНЕ ТЕМЕFeatured image
ВТ 3 - АКТИВАН И ПАСИВАН ОДМОР Одмор је једна од основних човекових потреба. Он представља процес регенерације, обнављања организма,…(Прочитај више)

ВАСПИТНЕ ТЕМЕFeatured image
ВТ 2 - ПОМОЋ ВРШЊАКА У УЧЕЊУ, ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ Имаш проблема у учењу? Не знаш како да користиш интернет…(Прочитај више)

Међународни дан људских праваFeatured image
Генерална скупштина Уједињених нација прогласила је  10. децембар  за Дан људских права 1950. године како би скренула пажњу „народа света“…(Прочитај више)

ВАСПИТНЕ ТЕМЕFeatured image
ВТ 1 - БЕЗБЕДНОСТ НА ИНТЕРНЕТУ Данас су сви на интернету и тешко се може замислити свакодневница без истог. У…(Прочитај више)

Препоруке школама за поступање у случају појаве COVID-19Featured image
Министарство просвете, науке и технолошког развоја је свим основним и средњим школама проследило препоруке и критеријуме за поступање у случају…(Прочитај више)

ОД БАШТЕ ДО ТРПЕЗЕFeatured image
Да је стручност нешто што се стиче преданим радом, говоре плодови наше сложне породице. Ученици III и IV разреда образовног…(Прочитај више)

Прва посета француског амбасадораFeatured image
Његова Екселенција, амбасадор Француске у Србији Жан Луј Фалкони посетио је данас нашу школу са домом и том приликом разговарао…(Прочитај више)

Упутство о мерама заштите здравља ученика и запосленихFeatured image
На следећем линку се можете упознати са упутством Министарства просвете, науке и технолошког развоја о мерама заштите здравља ученика и…(Прочитај више)

Препоруке министарства за безбедан повратак у школе током трајања пандемије COVID-19Featured image
Министарство просвете, науке и технолошког развоја је свим основним и средњим школама Републике Србије послало препоруке у циљу сузбијања и…(Прочитај више)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ЗА ДОМ 2020/2021.Featured image
Прелиминарна ранг листа - девојчице: линк до документа. Прелиминарна ранг листа - дечаци: линк до документа. Сваки кандидат има право…(Прочитај више)

Свечана додела дипломаFeatured image
У среду 17. јуна 2020. године, у амфиеатру Пољопривредно – ветринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, одржана је свечана додела…(Прочитај више)

КОНКУРС ЗА МЕСТО У ДОМУFeatured image
Пријављивање кандидата на Конкурс обавиће се у следећим роковима: за прву расподелу - од 08. до 19. јула 2020. године;за…(Прочитај више)

Прво место на Републичком такмичењуFeatured image
На Републичком такмичењу из социологије, ученица наше школе Марија Милојевић III/3, освојила је ПРВО место. Српско социолошко друштво, у сарадњи…(Прочитај више)

Обавештење – Инструкције министарстваFeatured image
Министарство просвете, науке и технолошког развоја проследило је инструкције у вези са поступањем средњих школа поводом отварања објеката за пријем…(Прочитај више)

Регионално такмичење ученичких компанијаFeatured image
На Регионалном такмичењу ученичких компанија, ученице наше школе са домом, заузеле су ПРВО место и тако се пласирале на Национално…(Прочитај више)

Резултати спроведених анкетаFeatured image
У претходном периоду, родитељи ученика, а и сами ученици Пољопривредно – ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, попуњавали су наше…(Прочитај више)

Упис 2020/2021.Featured image
УПИС УЧЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. Ветеринарски техничар - 60 ученика Пољопривредни техничар - 30 ученика Прехрамбени техничар - 30 ученика…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish