Старије вести

Такмичење “Пословни изазов”Featured image
Организација Достигнућа Младих у Србији уз подршку партнера, организовала је још један Пословни изазов у овој школској години. Такмичење намењено…(Прочитај више)

Награде на литерарном конкурсуFeatured image
Поводом 103. годишњице ослобођења Свилајнца у Првом светском рату, Управни одбор Удружења ратних добровољаца 1912-1918, њихових потомака ипоштовалаца „Стеван Синђелић“…(Прочитај више)

Формативно оцењивање и његова примена у дигиталном окружењуFeatured image
Наставници и стручни сарадници наше школе са домом учествовали су у обуци која је намењена наставницима средњих школа у ситуацијама…(Прочитај више)

Знање је имањеFeatured image
Образовање младих кадрова за органску производњу и затворен систем производње „од њиве до трпезе“ је нешто на чему интензивно радимо…(Прочитај више)

Јесењи распустFeatured image
Обавештавамо вас да је Кризни штаб за сузбијање болести COVID-19, на састанку одржаном 4.11.2021. године донео следећу одлуку: Јесењи распуст…(Прочитај више)

Стручна литератураFeatured image
Удружење ветеринара практичара Србије (УВПС) издало је други број стручно комерцијалног часописа Здравље животиња. Часопис је намењен ветеринарским техничарима и…(Прочитај више)

Свечана додела средставаFeatured image
У петак, 29.10.2021. године, у згради Министарства просвете, науке и технолошког развоја, први потпредседник Владе Србије и министар просвете, Бранко…(Прочитај више)

Рециклирање у пољопривредиFeatured image
Удружење Центaр за савремену едукацију и комуникацију у партнерству са Младим пољопривредницима Србије спроводи седмомесечни пројекат Имплемантација модела циркуларне економије…(Прочитај више)

Пројектни модел наставе у нашој школиFeatured image
Протеклог четвртака, 21.10.2021. године, одржана је завршна презентација наставног пројекта Ресава и Ресавци у устаничкој Србији (1804 - 1835). Ради…(Прочитај више)

Пасош предузетничких вештинаFeatured image
Средњошколци из различитих крајева Србије су имали прилику да полажу испит и добију међународни сертификат – Пасош предузетничких вештина –…(Прочитај више)

Конференција васпитача у Врњачкој БањиFeatured image
Протеклог викенда у организацији ИЕП-а одржана је десета по реду конференција васпитача под називом „Васпитни рад у домовима ученика средњих…(Прочитај више)

ОБАВЕШТЕЊЕ – повратак у школске клупеFeatured image
Одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у складу са препорукама Кризног штаба, обавештавамо вас да је Тим за…(Прочитај више)

ОБАВЕШТЕЊЕ – промена модела организације радаFeatured image
Одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у складу са препорукама Кризног штаба, обавештавамо вас да је Тим за…(Прочитај више)

Стручна упутства о реализацији образовно васпитног рада – школска 2021/2022.Featured image
Кризни штаб за сузбијање заразне болести COVID-19, на седници одржаној 24.08.2021. године, донео је Закључак о усвајању Стручног упутства за…(Прочитај више)

Конкус за пријем ученика у школуFeatured image
На основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије од јуна 2021. год. (Просветни преглед, специјални број) Пољопривредно-ветеринарска…(Прочитај више)

КОНКУРС ЗА МЕСТО У ДОМУFeatured image
На основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије од јуна 2021. год. (Просветни преглед, специјални број), Пољопривредно…(Прочитај више)

Свечана додела диплома – генерација 2017/2021. и 2018/2021.Featured image
У понедељак, 21. јуна 2021. године, у амфитеатру Пољопривредно – ветринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, одржана је свечана додела…(Прочитај више)

Уџбеници за школску 2021/2022. годинуFeatured image
Списак одабраних уџбеника по образовним профилима и разредима за школску 2021/2022. годину можете погледати кликом на следеће линкове: линк >>>…(Прочитај више)

Завршни концерт ученика музичке школе „Божидар Трудић“Featured image
Јуче је у летњиковцу парка Пољопривредно – ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ одржан завршни годишњи концерт ученика музичке школе…(Прочитај више)

Национално такмичење најбољих ученичких компанијаFeatured image
Национално такмичење најбољих ученичких компанија је у току! Нашу школу са домом на овом такмичењу представља ученичка компанија "БУН СЕМ"…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish