Старије вести

Републичка спортска домијадаFeatured image
На Републичкој спортској домијади, која је одржана од 10. до 13. маја 2019. године у Врању, наш Дом се представио…(Прочитај више)

Регионални сусрети домоваFeatured image
Ове школске године станари нашег дома су се јако успешно представили на Регионалним сусретима домова. Прво смо се представили у…(Прочитај више)

Републичко такмичење из математикеFeatured image
Републичко такмичење средњих стручних школа у подручју рада пољопривреда, производња и прерада хране из математике одржано је 12. и 13.…(Прочитај више)

Републичко такмичење ученика из области пољопривредне производњеFeatured image
Наша школа се успешно представила на 35. Републичком такмичењу ученика из области пољопривредне производње које је одржано 29. и 30.…(Прочитај више)

Такмичење из социологијеFeatured image
Регионално такмичење ученика средњих школа из социологије у организацији Српског социолошког друштва одржано је у суботу, 09.03.2019. године, на Филозофском…(Прочитај више)

Књижевна олимпијадаFeatured image
У суботу, 30. марта 2019. године, у Средњој школи "Свилајнац" одржано је окружно такмичење Књижевна олимпијада, на коме је учествовало…(Прочитај више)

УПИС УЧЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020.Featured image
ЧЕТВОРОГОДИШЊИ ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ: Пољопривредни техничар – 60 ученика Ветеринарски техничар – 60 ученика Техничар хортикултуре – 30 ученика Прехрамбени техничар…(Прочитај више)

Где су и шта раде?Featured image
Упитник се односи на особе које су завршиле Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика "Свилајнац" и на њихово даље образовање или…(Прочитај више)

Регионално такмичење ученичких компанијаFeatured image
У четвртак 28.03.2019. године, у тржном центру „Плаза“, у Крагујевцу, одржано је регионално такмичење ученичких компанија. На сајму и такмичењу…(Прочитај више)

Ученичка задруга „Златни клас“ у ЗрењанинуFeatured image
Под покровитељством Владе Републике Србије – Кабинета за регионални развој, организован је Сајам земљорадничког задругарстваи младих домаћина Србије „Младенци“ у…(Прочитај више)

Акција добровољног давања крвиFeatured image
У четвртак, 21. марта 2019. године, од 8 до 13 часова, одржана је још једна акција добровољног давања крви у…(Прочитај више)

Представа „Чаробњаков осмех“Featured image
У нашем граду је 14. марта одржана дечија представа у којој је учествовало троје наших ученика: Јована Јелић, Милош Богићевић…(Прочитај више)

НОУ фест – сајам образовања у ЋупријиFeatured image
Регионални тим подршке за науку, образовање и уметност “НОУ ТИМ”, организовао је 14.03.2019. године сајам образовања на коме су првог…(Прочитај више)

Караоке журкаFeatured image
У сусрет 8. марту одлучили смо да приредимо једно музичко вече, па смо 7. марта  организовали караоке вече у клубу…(Прочитај више)

Зборник литерарних радоваFeatured image
Инспирацију не треба ловити. Она се сама, тек тако, појави. А онда кренеш да пишеш и пишеш. Наиме, професорка српског…(Прочитај више)

Нови СадFeatured image
Промоција образовања за све и афирмација доживотног образовања, основни су циљеви Међународног сајма образовања „Путокази“ који је одржан у Новом…(Прочитај више)

Kонкурс претвори знање у путовање 2019.Featured image
Општина Свилајнац десету годину заредом организује наградно путовање за 30 ученика Средње школе Свилајнац и Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика…(Прочитај више)

Међународни дан матерњег језикаFeatured image
Ниво језичке културе и писмености у Србији је веома слаб, није довољно развијена свест о потреби неговања и чувања матерњег…(Прочитај више)

Хемијада у КрагујевцуFeatured image
На јубиларној десетој хемијади, која је одржана 01.03.2019. године у Дому ученика средњих школа Крагујевац, наша ученица II године, Никодијевић…(Прочитај више)

Семинар за хемичареFeatured image
У нашој школи са домом одржан је семинар “Савремени облици евалуације у настави хемије”. Семинар је одржан 23. фебруара у…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish