Старије вести

САРАДЊА ШКОЛА НА НИВОУ ОПШТИНЕFeatured image
У Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика "Свилајнац" у Свилајнцу одржани су тимски часови предметне и разредне наставе Основне шоле „Јован…(Прочитај више)

Новогодишња бајкаFeatured image
Како се ближи крај године, поред распустa и снегa, деца се радују и новогодишњим и божићним празницима. Они носе посебну…(Прочитај више)

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУFeatured image
Наша школа са правом носи титулу НАЈХУМАНИЈЕ  школе у Србији. Све је почело крајем прошлог века када се наша школа…(Прочитај више)

Конститутивна скупштина ученичке задруге „Златни клас“Featured image
У четвртак, 20.12.2018. са почетком у 14 часова, одржана је конститутивна скупштина ученичке задруге „Златни клас“ Пољопривредно – ветеринарске школе…(Прочитај више)

Позив за приступање ученичкој задрузиFeatured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је основала ученичку задругу „Златни клас“. Чланови ученичке задруге могу бити лица…(Прочитај више)

ОбавештењеFeatured image
Обавештавамо ученике и њихове родитеље да је Покрајински секретеријат за здравство припремио серијал од 32 кратка ТВ формата, 2 ТВ…(Прочитај више)

ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ДАНИ СРЕТЕНА АЏИЋА“Featured image
ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ДАНИ СРЕТЕНА АЏИЋА“ У ЈАГОДИНИ 7./8./9.12.2018. Петак, након завршених часова упутили смо се у Јагодину. Све је указивало…(Прочитај више)

Стручно усавршавањеFeatured image
У нашој школи је у суботу, 1. децембра 2018. године, одржан семинар који је окупио васпитаче и стручне сараднике нашег…(Прочитај више)

Пословни изазов у КрагујевцуFeatured image
Идеја о пружању услуга туристичког разгледања града у аутомобилу марке “Застава 750”, освојила је прво место на Регионалном такмичењу средњошколаца…(Прочитај више)

Семинар у организацији наше школеFeatured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је од ове године организатор програма семинара одобрених и акредитиваних од стране…(Прочитај више)

Фестивал школског еколошког филма ШЕФ 2018Featured image
Да ли сте знали да годишње 5.5 милиона људи умре прераном смрћу која је директна последица загађености ваздуха. Или да…(Прочитај више)

Обележавање Дана молаFeatured image
Обележавање Дана мола У уторак, 23.10.2018., у просторијама школе, са почетком у 18 часова, 2 минута, 20 секунди и 45…(Прочитај више)

Практична настава са проф. др Милосављевић ПетромFeatured image
17. октобра 2018. године ученици четвртог разреда смера ветеринарског техничара су имали прилике да послушају и погледају предавање професора доктора…(Прочитај више)

Стручна посета АустријиFeatured image
У периоду од 5.10. до 7.10.2018. године, радници наше школе су били у стручној посети Аустрији ради размене искустава са…(Прочитај више)

Матурска екскурзија 2018.Featured image
Наши матуранти су у периоду од 15. до 22. септембра 2018. године били на матурској екскурзији оранизованој на траси Италија-Француска-Шпанија.…(Прочитај више)

Шведско-српско пријатељствоFeatured image
У периоду од 15.9. до 21.9.2018. године нашу школу са домом посетила је група од три наставника и шест ученика…(Прочитај више)

Субота – дан за јабукеFeatured image
У суботу, 22.9.2018. године, организована је акција брања јабука на школском имању „Чаир“, којој су присуствовали сви радници школе и…(Прочитај више)

“Дани бундеве“Featured image
17.августа 2018.године у Пољопривредно-ветеринарској школи у Свилајнцу је одржана презентација “Дани бундеве “. На презентацији сви присутни учесници су обишли…(Прочитај више)

56. Међународни ресавски пољопривредни сајамFeatured image
На простору наше школе са домом организован је 56. Међународни ресавски пољопривредни сајам 11. септембра 2018. године. Програм сајма је…(Прочитај више)

Интернационални камп „Крос РТС“Featured image
Наша школа је била домаћин кампа „Крос РТС“ под покровитељством Министарства просвете науке и технолошког развоја, у организацији РТС-а. Овај…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish