Старије вести

Уџбеници за школску 2018/2019 годинуFeatured image
Списак одабраних уџбеника по образовним профилима и разредима за школску 2018/2019. годину: линк >>> Уџбеници 2018-2019 први разред линк >>>…(Прочитај више)

Интернационални камп „Крос РТС“Featured image
У петак 22.06.2018. у нашој школи отворен је камп „Крос РТС“ под покровитељством Министарства просвете, у организацији РТС-а и трајаће…(Прочитај више)

Свечана додела дипломаFeatured image
У среду 20. јуна 2018. године, у просторијама Пољопривредно – ветринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ је одржана свечана додела…(Прочитај више)

Еко скуп на КопаоникуFeatured image
У периоду од 14. до 17. јуна ученици наше школе су били на дружењу домова које се одржава сваке године…(Прочитај више)

Дан школеFeatured image
У недељу 3. јуна 2018. године Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је прославила 61. годишњицу од оснивања.…(Прочитај више)

Утисци из Шведске кроз перо једне ученицеFeatured image
Седам дана није довољно за откривање свих чари земље викинга, мајке чувене „АББА“ групе, мирној и бајковитој захваљујући десетинама хиљада…(Прочитај више)

Посета из КинеFeatured image
У среду 16.05.2018. год. нашу школу је посетила група кинеских стручњака за пољопривреду. Кинески стручњаци на челу са Лиу Ђиан…(Прочитај више)

Вилкомен (Willkommen) у СвилајнцуFeatured image
Наша школа је 19. маја била домаћин Вилкомен такмичења из страног језика. Ово такмичење је пројекат ''Немачко-аустријског културно-едукативног центра Вилкомен''…(Прочитај више)

„Знањем у Европу“Featured image
Праг, Беч или Будимпешта? Који је град најлепши? Питање које ових дана мучи најбоље ученике свилајначких средњих школа. Наградно путовање …(Прочитај више)

УПИС УЧЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019.Featured image
ЧЕТВОРОГОДИШЊИ ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ: Пољопривредни техничар - 60 ученика Ветеринарски техничар - 60 ученика Техничар хортикултуре - 30 ученика Прехрамбени техничар…(Прочитај више)

Регионална спортска домијада у Свилајнцу 2018.Featured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је била домаћин овогодишње Регионалне спортске домијаде 27.04.2018. год. Ученици су се…(Прочитај више)

Републичко такмичење из математикеFeatured image
Пољопривредно–ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је 27. и 28. априла 2018. године била учесник Републичког такмичења ученика средњих школа…(Прочитај више)

Пролећна радна акцијаFeatured image
У среду, 4. априла 2018. године, организована је пролећна радна акција садње ружа у дому ученика „Карађорђе“. Више од 200…(Прочитај више)

Нове технологијеFeatured image
     Пољопривредно–ветеринарскa школa са домом ученика „Свилајнац“, у сарадњи са Агенцијом за заштиту животне средине, поставила је уређај за деконтаминацију…(Прочитај више)

Републичко такмичење ученика средњих школаFeatured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је 20. и 21. априла 2018. године била домаћин и организатор 34.…(Прочитај више)

Посета из ИталијеFeatured image
12. априла 2018. године нашу школу је посетила група ученика и наставника пољопривредне школе из италијанског града Конељано (Conegliano). Циљ…(Прочитај више)

Нова улагања за будуће генерацијеFeatured image
Пољопривредно–ветeринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ наставља традицију усавршавања и осавремењивања своје производње новим виноградом. На школском имању „Чаир“ су…(Прочитај више)

Сајам образовањаFeatured image
У хали Спортског центра Петровац на Млави, непосредно поред ОШ „Бата Булић“, 18.04.2018.године одржан је Сајам образовања.Родитељима и ученицима петровачке…(Прочитај више)

Окружно такмичење Књижевна олимпијадаFeatured image
У суботу, 14. априла 2018. године, у Медицинској школи у Ћуприји, одржано је Окружно такмичење Књижевна олимпијада. Учествовало је 14…(Прочитај више)

On-line семинарFeatured image
     Наставници општеобразовних предмета, директор школе и стручни сарадник, су се упознали са Обуком запослених у образовању за примену општих…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish