Старије вести

Свечана додела дипломаFeatured image
У среду 17. јуна 2020. године, у амфиеатру Пољопривредно – ветринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, одржана је свечана додела…(Прочитај више)

КОНКУРС ЗА МЕСТО У ДОМУFeatured image
Пријављивање кандидата на Конкурс обавиће се у следећим роковима: за прву расподелу - од 08. до 19. јула 2020. године;за…(Прочитај више)

Прво место на Републичком такмичењуFeatured image
На Републичком такмичењу из социологије, ученица наше школе Марија Милојевић III/3, освојила је ПРВО место. Српско социолошко друштво, у сарадњи…(Прочитај више)

Обавештење – Инструкције министарстваFeatured image
Министарство просвете, науке и технолошког развоја проследило је инструкције у вези са поступањем средњих школа поводом отварања објеката за пријем…(Прочитај више)

Регионално такмичење ученичких компанијаFeatured image
На Регионалном такмичењу ученичких компанија, ученице наше школе са домом, заузеле су ПРВО место и тако се пласирале на Национално…(Прочитај више)

Резултати спроведених анкетаFeatured image
У претходном периоду, родитељи ученика, а и сами ученици Пољопривредно – ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, попуњавали су наше…(Прочитај више)

Упис 2020/2021.Featured image
УПИС УЧЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. Ветеринарски техничар - 60 ученика Пољопривредни техничар - 30 ученика Прехрамбени техничар - 30 ученика…(Прочитај више)

Дружење домоваFeatured image
Протеклог викенда смо угостили домове из Београда, Новог Сада и Лесковца и тако наставили традицију дружења са колегама и ученицима…(Прочитај више)

Летопис Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ у СвилajнцуFeatured image
Септембар 2019. 01.09. Савет родитеља 02.09. Почетак школске године, пријем ученика 12.09 Седница Школског одбора 13.09.-20.09. Посета ученика из Шведске…(Прочитај више)

ДРУГА РЕПУБЛИЧКА НАГРАДА „Стопе Савине су свуда по његовом отечеству“Featured image
Друштво “Свети Сава”  је и ове године расписало Светосавски књижевни конкурс, на коме су учествовали и ученици  Пољопривредно-ветеринарске школе са…(Прочитај више)

Ускликнимо с љубављу!Featured image
Традиционална Светосавска академија је одржана 27.01.2020. године у амфитеатру најновијег дома, са почетком у 11 часова.  Наш свечани програм је…(Прочитај више)

У здравом телу, здрав духFeatured image
Физичка активност младих је не само неопходна, већ у доба дигитализације и све веће употребе новонасталих технологија, обавезна. Развијањем својих…(Прочитај више)

КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕFeatured image
Каријерно вођење и саветовање ученика усмерено је на пружање помоћи и подршке у домену личног развоја, истраживања могућности за учење…(Прочитај више)

Новогодишња чаролија за најмлађеFeatured image
Време новогодишњих празника је период захвалности, део године када смо ближи једни другима и када се деца у нама буде…(Прочитај више)

Караоке вечеFeatured image
Караоке вече у нашој кући младих! У среду, 17.12.2019. године, у дому Пољопривредно – ветеринарске школе, одржано је Караоке вече…(Прочитај више)

Књижевни сусретFeatured image
Школска библиотека и Актив професора српског језика Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац”, организовали су у уторак, 17.12.2019. године у…(Прочитај више)

Новогодишњи квиз знањаFeatured image
У среду, 11.12.2019. године, васпитачи су организовали "Новогодишњи квиз" за станаре нашег дома. Одзив је био велики па смо путем…(Прочитај више)

„Дај (те) се на знање“Featured image
            „Дај (те) се на знање“  је Фестивал науке који су у петак 29.11.2019. године организовали наставници и ученици Прве…(Прочитај више)

Регионално такмичење „Пословни изазов“Featured image
Идеја о продаји здравих оброка предшколцима кроз игру и едукацију, освојила је прво место на регионалном такмичењу средњошколаца у предузетничким…(Прочитај више)

Презентација бадминтонаFeatured image
У среду, 27.11.2019. године, у просторијама (балон сала) Бадминтон савеза Србије на Ади Циганлији, одржана је презентација бадминтона као спортске…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish