Старије вести

Посета из амбасаде Републике АустријеFeatured image
У уторак, 27. августа 2019. године, у оквиру посете општини Свилајнац, нашу школу су посетили гђа Сабине Кројсенбрунер, заменица аустријског…(Прочитај више)

КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ УЧЕНИКА У ДОМ ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020.ГОД.Featured image
На основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије од маја 2019. год . (Просветни преглед, специјални број),…(Прочитај више)

Од анатомије до матуреFeatured image
30. маја 2019. године у нашој школи са домом одржан је квиз знања „Од анатомије до матуре“, а у сусрет…(Прочитај више)

Обука за мале привредникеFeatured image
Наша школа је 18. и 19. јуна 2019. године организовала дводневну обуку за мале привреднике. Наиме, професори ветеринарске и прехрамбене…(Прочитај више)

Свечана додела диплома и награда матурантимаFeatured image
У среду, 19. јуна, у нашој школи са домом додељене су дипломе и награде најуспшенијим матурантима генерације 2015/2019 и 2016/2019.…(Прочитај више)

Пројекат Образовни круг 2019: српско-француска сарадња ученика и професораFeatured image
Ученици наше школе са домом који уче француски језик учествовали су ове школске године у Пројекту Образовни круг 2019. Овај…(Прочитај више)

Кад љубав закуца на вратаFeatured image
28. маја 2019. године у нашој школи са домом одржана је промоција прве збирке песама „Кад љубав закуца на врата“…(Прочитај више)

Дан школеFeatured image
У понедељак, 3. јуна 2019. године, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је прославила свој 62. рођендан. Пријем гостију је…(Прочитај више)

Унапређење практичне наставеFeatured image
У периоду 19.и 20.04. и 17.и 18.05. 2019. у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње: ,, Подстицање запошљавања младих”, у школи…(Прочитај више)

Посета школи у Ингелстаду, ШведскаFeatured image
Живот нас тинејџера током средњошколских дана уме да буде јако тежак, али опет, са друге стране, то је период живота…(Прочитај више)

Такмичење из психологијеFeatured image
Ученица наше школе са домом, Наталија Јовановић IV-6, освојила је друго место на такмичењу из психологије које је одржано 20.04.2019.…(Прочитај више)

Национално такмичење ученичких компанијаFeatured image
Ученичка компанија  „Onion Jam“ учествовала је на националном такмичењу ученичких компанија у Новом Саду. Такмичење је окупило двадесет најбољих тимова…(Прочитај више)

Републичко такмичење Књижевна олимпијадаFeatured image
У недељу, 12.05.2019. године, у Сремским Карловцима одржано је Републичко такмичење Књижевна олимпијада, на коме су учествовале и ученице наше…(Прочитај више)

Републичка спортска домијадаFeatured image
На Републичкој спортској домијади, која је одржана од 10. до 13. маја 2019. године у Врању, наш Дом се представио…(Прочитај више)

Регионални сусрети домоваFeatured image
Ове школске године станари нашег дома су се јако успешно представили на Регионалним сусретима домова. Прво смо се представили у…(Прочитај више)

Републичко такмичење из математикеFeatured image
Републичко такмичење средњих стручних школа у подручју рада пољопривреда, производња и прерада хране из математике одржано је 12. и 13.…(Прочитај више)

Републичко такмичење ученика из области пољопривредне производњеFeatured image
Наша школа се успешно представила на 35. Републичком такмичењу ученика из области пољопривредне производње које је одржано 29. и 30.…(Прочитај више)

Такмичење из социологијеFeatured image
Регионално такмичење ученика средњих школа из социологије у организацији Српског социолошког друштва одржано је у суботу, 09.03.2019. године, на Филозофском…(Прочитај више)

Књижевна олимпијадаFeatured image
У суботу, 30. марта 2019. године, у Средњој школи "Свилајнац" одржано је окружно такмичење Књижевна олимпијада, на коме је учествовало…(Прочитај више)

Где су и шта раде?Featured image
Упитник се односи на особе које су завршиле Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика "Свилајнац" и на њихово даље образовање или…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish