Старије вести

Радионица о сапунима за основцеFeatured image
Ученице пете и десете васпитне групе дома Пољопривредно-ветеринарске школе „Свилајнац,“ недавно су учествовале у инспиративној радионици под називом „Бајка о…(Прочитај више)

Успешно одржан Турнир у стоном тенисуFeatured image
У Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“ одржан је традиционални турнир у стоном тенису, организован у сарадњи  васпитача Ивице Манојловића…(Прочитај више)

Чланови Тима за пројекте посетили Измир у оквиру Ерасмус плус пројектаFeatured image
Директор школе Дејан Милуновић, управник дома Миљан Златановић и васпитач Стефан Лазаревић, чланови Тима за пројекте школе са домом, су…(Прочитај више)

Остварена сарадња са домом ученика из Северне МакедонијеFeatured image
У оквиру иницијативе повезивања ученичких и студентских домова земаља Југоисточне Европе, настала је сарадња између Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика…(Прочитај више)

Ученици приказали Филм на Фестивалу домског стваралаштва „Сретен Аџић“ у ЈагодиниFeatured image
У периоду од 24. до 26. новембра, ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ имали су задовољство да представе свој…(Прочитај више)

16. Новембар – Међународни дан толеранцијеFeatured image
Обележавање 16. Новембра – Међународног дана толеранције, покренула је Генерална скупштина УЈЕДИЊЕНИХ  НАЦИЈА, са циљем да образовне институције и шира…(Прочитај више)

Oбележен Међународни дан толеранције – 16. НовембарFeatured image
У четвртак, 16. новембра, у Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“ обележен је Међународни дан толеранције. Одржано је предавање за…(Прочитај више)

Подстицај за унапређење рада ученичке задругеFeatured image
Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ постигла је  значајан корак ка унапређењу рада ученичке задруге. На свечаном догађају одржаном у…(Прочитај више)

Ученици на Пословном изазову Централне СрбијеFeatured image
Ученици Пољопривредно-ветеринарскe школe са домом ученика „Свилајнац”, Марко Маријановић, Сара Манојловић, Сара Лазаревић и Татјана Радуловић, са поносом су представљали…(Прочитај више)

Дружење ученика у  Дому ученика средњих школа ЛесковацFeatured image
У периоду од 03.11. до 05.11. 2023. године, ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ имали су прилике да се…(Прочитај више)

Дружење ученика у ученичком дому „Бранково коло“Featured image
У периоду од 27. до 29. октобра 2023. године, ученици Пољопривредно-ветеринарске школe са домом ученика „Свилајнац” провели су викенд у…(Прочитај више)

Акција добровољног давања крвиFeatured image
У  уторак, 24.10.2023. године, Црвени крст Свилајнац у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша организовао је акцију добровољног…(Прочитај више)

Ученици, традиционално, на Сајму књигаFeatured image
Ученици и професори Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ имали су прилику да у уторак, 24. октобра 2023. године, посете…(Прочитај више)

Дружење ученика у ученичком дому „Патријарх Павле“Featured image
У периоду од 20. до 22. октобра 2023. године, ученици Пољопривредно-ветеринарске школe са домом ученика „Свилајнац” провели су викенд у…(Прочитај више)

Декупаж техника на ликовној секцијиFeatured image
У четвртак, 19. октобра 2023. године, ученице ликовне секције опробале су се у Декупаж техници. Ова инспиративна радионица је организована…(Прочитај више)

Пројектна настава – Дан јабукеFeatured image
У четвртак, 19. октобра 2023. године, Пољопривредно-ветеринарска школа „Свилајнац“ обележила је Дан јабуке кроз хуманитарну акцију. Акција је организована  уз…(Прочитај више)

Обележен Европски дан борбе против трговине људимаFeatured image
Тим за заштиту ученика Пољопривредно-ветеринарскe школe са домом ученика „Свилајнац”, према програму својих активности, реализовао је предавање за ученице првог…(Прочитај више)

Ученици вицешампиони на Данима јабуке у ГораждуFeatured image
Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ постигли су велики успех на Данима јабуке, одржаним у периоду од 12.10. до…(Прочитај више)

Обележен Европски дан језика Featured image
 На иницијативу Савета Европе, Европски дан језика се од 2001. године обележава 26. септембра, са циљем промовисања вишејезичности, међукултурног разумевања,…(Прочитај више)

Ученици на отварању изложбе  радова Емерика ФејешаFeatured image
У четвртак 12. октобра, 2023. године у Центру за културу Свилајнац, отворена је изложба  радова Емерика Фејеша „Разгледнице из (не)постојећих…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish