Старије вести

Караоке журкаFeatured image
У сусрет 8. марту одлучили смо да приредимо једно музичко вече, па смо 7. марта  организовали караоке вече у клубу…(Прочитај више)

Зборник литерарних радоваFeatured image
Инспирацију не треба ловити. Она се сама, тек тако, појави. А онда кренеш да пишеш и пишеш. Наиме, професорка српског…(Прочитај више)

Нови СадFeatured image
Промоција образовања за све и афирмација доживотног образовања, основни су циљеви Међународног сајма образовања „Путокази“ који је одржан у Новом…(Прочитај више)

Kонкурс претвори знање у путовање 2019.Featured image
Општина Свилајнац десету годину заредом организује наградно путовање за 30 ученика Средње школе Свилајнац и Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика…(Прочитај више)

Међународни дан матерњег језикаFeatured image
Ниво језичке културе и писмености у Србији је веома слаб, није довољно развијена свест о потреби неговања и чувања матерњег…(Прочитај више)

Хемијада у КрагујевцуFeatured image
На јубиларној десетој хемијади, која је одржана 01.03.2019. године у Дому ученика средњих школа Крагујевац, наша ученица II године, Никодијевић…(Прочитај више)

Семинар за хемичареFeatured image
У нашој школи са домом одржан је семинар “Савремени облици евалуације у настави хемије”. Семинар је одржан 23. фебруара у…(Прочитај више)

Спортска такмичењаFeatured image
Поред тога што су успешни у школи и на пракси, наши ученици су и добри спортисти. Од 10. до 13.…(Прочитај више)

Јануарски поклони за ученикеFeatured image
Да се у нашој школи цени спортски дух ученика и њихово залагање у наставним и ваннаставним активностима, сведоче поклони које…(Прочитај више)

Дијана Лаводић – трећа на међународном Светосавском књижевном конкурсу!Featured image
Друштво "Свети Сава"  је и ове године расписало Светосавски књижевни конкурс, на коме су учествовали и ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са…(Прочитај више)

Светосавска академијаFeatured image
Традиционално, наша школа са домом је и ове године 27. јануара прославила школску славу Светог Саву сечењем славског колача у…(Прочитај више)

САРАДЊА ШКОЛА НА НИВОУ ОПШТИНЕFeatured image
У Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика "Свилајнац" у Свилајнцу одржани су тимски часови предметне и разредне наставе Основне шоле „Јован…(Прочитај више)

Новогодишња бајкаFeatured image
Како се ближи крај године, поред распустa и снегa, деца се радују и новогодишњим и божићним празницима. Они носе посебну…(Прочитај више)

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУFeatured image
Наша школа са правом носи титулу НАЈХУМАНИЈЕ  школе у Србији. Све је почело крајем прошлог века када се наша школа…(Прочитај више)

Конститутивна скупштина ученичке задруге „Златни клас“Featured image
У четвртак, 20.12.2018. са почетком у 14 часова, одржана је конститутивна скупштина ученичке задруге „Златни клас“ Пољопривредно – ветеринарске школе…(Прочитај више)

Позив за приступање ученичкој задрузиFeatured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ је основала ученичку задругу „Златни клас“. Чланови ученичке задруге могу бити лица…(Прочитај више)

ОбавештењеFeatured image
Обавештавамо ученике и њихове родитеље да је Покрајински секретеријат за здравство припремио серијал од 32 кратка ТВ формата, 2 ТВ…(Прочитај више)

ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ДАНИ СРЕТЕНА АЏИЋА“Featured image
ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ДАНИ СРЕТЕНА АЏИЋА“ У ЈАГОДИНИ 7./8./9.12.2018. Петак, након завршених часова упутили смо се у Јагодину. Све је указивало…(Прочитај више)

Стручно усавршавањеFeatured image
У нашој школи је у суботу, 1. децембра 2018. године, одржан семинар који је окупио васпитаче и стручне сараднике нашег…(Прочитај више)

Пословни изазов у КрагујевцуFeatured image
Идеја о пружању услуга туристичког разгледања града у аутомобилу марке “Застава 750”, освојила је прво место на Регионалном такмичењу средњошколаца…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish