Старије вести

ОБАВЕШТЕЊЕ – повратак у школске клупеFeatured image
Одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у складу са препорукама Кризног штаба, обавештавамо вас да је Тим за…(Прочитај више)

ОБАВЕШТЕЊЕ – промена модела организације радаFeatured image
Одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у складу са препорукама Кризног штаба, обавештавамо вас да је Тим за…(Прочитај више)

Стручна упутства о реализацији образовно васпитног рада – школска 2021/2022.Featured image
Кризни штаб за сузбијање заразне болести COVID-19, на седници одржаној 24.08.2021. године, донео је Закључак о усвајању Стручног упутства за…(Прочитај више)

Конкус за пријем ученика у школуFeatured image
На основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије од јуна 2021. год. (Просветни преглед, специјални број) Пољопривредно-ветеринарска…(Прочитај више)

КОНКУРС ЗА МЕСТО У ДОМУFeatured image
На основу одлуке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије од јуна 2021. год. (Просветни преглед, специјални број), Пољопривредно…(Прочитај више)

Свечана додела диплома – генерација 2017/2021. и 2018/2021.Featured image
У понедељак, 21. јуна 2021. године, у амфитеатру Пољопривредно – ветринарске школе са домом ученика „Свилајнац“, одржана је свечана додела…(Прочитај више)

Уџбеници за школску 2021/2022. годинуFeatured image
Списак одабраних уџбеника по образовним профилима и разредима за школску 2021/2022. годину можете погледати кликом на следеће линкове: линк >>>…(Прочитај више)

Завршни концерт ученика музичке школе „Божидар Трудић“Featured image
Јуче је у летњиковцу парка Пољопривредно – ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ одржан завршни годишњи концерт ученика музичке школе…(Прочитај више)

Национално такмичење најбољих ученичких компанијаFeatured image
Национално такмичење најбољих ученичких компанија је у току! Нашу школу са домом на овом такмичењу представља ученичка компанија "БУН СЕМ"…(Прочитај више)

Дан школеFeatured image
Давне 1957. године, Народни одбор среза Светозарево донео је решење о оснивању Средње пољопривредне школе у Свилајнцу. Уз сагласност Савета…(Прочитај више)

Женски мајсторски кандидатFeatured image
Наша ученица, Анастасиа Гроздановић II/6, освојила је прво место у категорији кадеткиња до 18 година на 14. Кадетском фестивалу Шаховског…(Прочитај више)

НЕДЕЉА УЧЕНИЧКИХ КОМПАНИЈАFeatured image
У понедељак, 19.04.2021. године, почела је недеља УЧЕНИЧКИХ КОМПАНИЈА у организацији Достигнућа Младих у Србији. У оквиру наше школе, на…(Прочитај више)

Повратак у ђачке клупеFeatured image
Према препоруци Кризног штаба, а имајући у виду да је дошло до побољшања епидемиолошке ситуације у нашој земљи, почевши од…(Прочитај више)

Исказивање интересовања за вакцинацијуFeatured image
Овим путем вас обавештавамо да су у току припреме за следећу фазу вакцинације која подразумева запослене у државној управи и…(Прочитај више)

ОБАВЕШТЕЊЕ – НАСТАВА НА ДАЉИНУFeatured image
У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 5. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у…(Прочитај више)

Дан борбе против вршњачког насиљаFeatured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ обележила је Дан борбе против вршњачког насиља – Дан ружичастих мајицa, 26.02.2021.…(Прочитај више)

Васпитна радионицаFeatured image
У четвртак 11.02.2021. године, у нашем дому младих, организовали смо занимљиву акцију. Уз све мере предострожности наши ученици су израдили…(Прочитај више)

Дан државности СрбијеFeatured image
Понедељак и уторак, 15. и 16. фебруар су нерадни дани по календару Министарства просвете, науке и технолошког развоја због обележавања…(Прочитај више)

Свети Сава – школска славаFeatured image
Сваке године организујемо Светосавску академију где похваљујемо ученике и додељујемо им награде. Ова школска године је умногоме другачија од осталих…(Прочитај више)

Почетак другог полугодиштаFeatured image
Друго полугодиште почиње у понедељак, 18. јануара 2021. године, a настава за ученике средњих школа, одвијаће се по моделу који…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish