Старије вести

Повратак у ђачке клупеFeatured image
Према препоруци Кризног штаба, а имајући у виду да је дошло до побољшања епидемиолошке ситуације у нашој земљи, почевши од…(Прочитај више)

Исказивање интересовања за вакцинацијуFeatured image
Овим путем вас обавештавамо да су у току припреме за следећу фазу вакцинације која подразумева запослене у државној управи и…(Прочитај више)

ОБАВЕШТЕЊЕ – НАСТАВА НА ДАЉИНУFeatured image
У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 5. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у…(Прочитај више)

Дан борбе против вршњачког насиљаFeatured image
Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ обележила је Дан борбе против вршњачког насиља – Дан ружичастих мајицa, 26.02.2021.…(Прочитај више)

Васпитна радионицаFeatured image
У четвртак 11.02.2021. године, у нашем дому младих, организовали смо занимљиву акцију. Уз све мере предострожности наши ученици су израдили…(Прочитај више)

Дан државности СрбијеFeatured image
Понедељак и уторак, 15. и 16. фебруар су нерадни дани по календару Министарства просвете, науке и технолошког развоја због обележавања…(Прочитај више)

Свети Сава – школска славаFeatured image
Сваке године организујемо Светосавску академију где похваљујемо ученике и додељујемо им награде. Ова школска године је умногоме другачија од осталих…(Прочитај више)

Почетак другог полугодиштаFeatured image
Друго полугодиште почиње у понедељак, 18. јануара 2021. године, a настава за ученике средњих школа, одвијаће се по моделу који…(Прочитај више)

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКАFeatured image
Момир Дамјановић, наш вероучитељ, спремио је божићну честитку за вас. Послушајте! https://youtu.be/B0IFskqv5Tw(Прочитај више)

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКАFeatured image
Срећну Нову годину и божићне празнике жели вам Пољопривредно - ветеринарска школа са домом ученика "Свилајнац"! https://youtu.be/fUFDKXY8azo(Прочитај више)

ВАСПИТНЕ ТЕМЕFeatured image
ВТ 3 - АКТИВАН И ПАСИВАН ОДМОР Одмор је једна од основних човекових потреба. Он представља процес регенерације, обнављања организма,…(Прочитај више)

ВАСПИТНЕ ТЕМЕFeatured image
ВТ 2 - ПОМОЋ ВРШЊАКА У УЧЕЊУ, ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ Имаш проблема у учењу? Не знаш како да користиш интернет…(Прочитај више)

Међународни дан људских праваFeatured image
Генерална скупштина Уједињених нација прогласила је  10. децембар  за Дан људских права 1950. године како би скренула пажњу „народа света“…(Прочитај више)

ВАСПИТНЕ ТЕМЕFeatured image
ВТ 1 - БЕЗБЕДНОСТ НА ИНТЕРНЕТУ Данас су сви на интернету и тешко се може замислити свакодневница без истог. У…(Прочитај више)

Препоруке школама за поступање у случају појаве COVID-19Featured image
Министарство просвете, науке и технолошког развоја је свим основним и средњим школама проследило препоруке и критеријуме за поступање у случају…(Прочитај више)

ОД БАШТЕ ДО ТРПЕЗЕFeatured image
Да је стручност нешто што се стиче преданим радом, говоре плодови наше сложне породице. Ученици III и IV разреда образовног…(Прочитај више)

Прва посета француског амбасадораFeatured image
Његова Екселенција, амбасадор Француске у Србији Жан Луј Фалкони посетио је данас нашу школу са домом и том приликом разговарао…(Прочитај више)

Упутство о мерама заштите здравља ученика и запосленихFeatured image
На следећем линку се можете упознати са упутством Министарства просвете, науке и технолошког развоја о мерама заштите здравља ученика и…(Прочитај више)

Препоруке министарства за безбедан повратак у школе током трајања пандемије COVID-19Featured image
Министарство просвете, науке и технолошког развоја је свим основним и средњим школама Републике Србије послало препоруке у циљу сузбијања и…(Прочитај више)

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА ЗА ДОМ 2020/2021.Featured image
Прелиминарна ранг листа - девојчице: линк до документа. Прелиминарна ранг листа - дечаци: линк до документа. Сваки кандидат има право…(Прочитај више)
Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish