Старије вести

Обука наставника за ИКТ компетенцијеFeatured image

     У четвртак, 28.9.2017. године, одржана је обука наставника за ИКТ компетенције. Обуку је извело особље ИТС школе Комтрејд компаније, и она је заправо била наставак обуке у Комтрејду у Београду 18.8.2017.(Прочитај више)

Извештај са матурске екскурзијеFeatured image

     Матурантска екскурзија је реализована у периоду од 16.09. до 23.09.2017.(Прочитај више)

Посета наставника и ученика из ШведскеFeatured image
     Троје колега и шест ученика из Природњачке гимназије (Naturbruksgymna(Прочитај више)

Обележавање Дана пробоја Солунског фронтаFeatured image

     Ученици одељења I-2 су са професорком историје, Сузаном Јакшић, присуствовали у петак, 15. септембра, полагању венаца испред споменика Маре Ресавкиње а поводом обележавања Дана пробоја Солунског фронта.(Прочитај више)

Олујни дан у СвилајнцуFeatured image

     Снажна олуја у трајању од пола сата захватила је подручје Свилајнца у вечерњим сатима 11. септембра. Том приликом почињене су материјалне штете у целом граду, као и на простору наше школе са домом.

54. Међународни ресавски пољопривредни сајамFeatured image

     54. Међународни ресавски пољопривредни сајам одржан је у понедељак, 11. септембра 2017. године, на простору Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ у Свилајнцу.

Посета Шесте београдске гимназијеFeatured image

      Колеге из Шесте београдске гимназије из Београда посетиле су Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика „Свилајнац“ 2. септембра ове године, те том приликом обишле школу и дом, економију школе, школско имање „Чаир“ и нови подрум вина на „Чаиру“.(Прочитај више)

Пољопривредни сајам у ПВШ са домомFeatured image

     Традиционално, на простору Пољопривредно-ветеринарске школе са  домом ученика „Свилајнац“, биће организован 54. Међународни ресавски пољопривредни сајам у Свилајнцу, под покровитељством Општине Свилајнац. Сајам се организује у понедељак, 11. септембра 2017.(Прочитај више)

ПВШ са домом у „Жикиној шареници“Featured image

     Директор школе са домом ученика, Зоран Радосављевић, професори, као и бивши и садашњи ученици, били су гости емисије „Жикина шареница“, која је снимана у Природњачком центру у Свилајнцу 20. августа ове године.(Прочитај више)

Летњи Lucky star кампFeatured image

     У периоду од 15.8. до 22.8.2017. године у нашој школи са домом гостује Одбојкашки клуб Lucky star из Београда, који је том приликом организовао 9. летњи Lucky star камп.(Прочитај више)

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

SerbiaFrenchEnglish