Традиционално дружење у Лесковцу



Протеклог викенда ученици дома Пољопривредно-ветеринарске школе су заједно са својим васпитачима били на спортском дружењу, које је организовао Дом ученика средњих школа Лесковац.

За ученике је био припремљен занимљив програм, који је трајао током читаве посете.  Ученици су се надметали у шаху, стрељаштву и стоном тенису. Из Лесковца, ђаци су се вратили препуни утисака, освојивши неколико медаља и признања у све три спортске дисциплине. 

Наши домци, освојили су екипно прво место у стоном тенису, ученица Милица Станковић освојила је прво место у појединачној категорији, док су шахисти екипно освојили прво место.

У петак увече ученици су имали прилику да буду на пројекцији филма ,,Вера”, а субота вече била је резервисана за журку, на којој су се наши ђаци упознавали и дружили са ученицима из Лесковца и Београда. Поред учешћа у спортском програму за ђаке овог дружења организована је и посета Хидроелектрани у Вучју, на реци Вучјанки, која је удаљена 17 километара од Лесковца. Велико хвала Дому ученика средњих школа Лесковац на овом дивном искуству и дружењу.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish