Премијерно изведен културни програм за домијаду, ученици спремни за надметање у Јагодини


У понедељак, 3. априла 2023. године, у амфитетатру Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ одржано је премијерно извођење културног програма припреманог за домијаду. Амфитеатар школе са домом био је препун, васпитачи и ученици уживали у наступу ученичких секција.

У програму су учествовали музичка секција са сплетом етно песама са Косова, фолклорна секција са играма из околине Тимока и драмска секција са представом „Дом и ја, да“. Ученици дома су показали своје таленте и добро се забавили, а у својим наступима показали су и богатство културе нашег народа и уметничког извођења.

Премијерно извођење културног програма, побудило је велико интересовање међу ученицима, наставницима, васпитачима и мештанима Свилајнца. Узбуђење је све веће јер је ово била генерална проба за надметање на домијади која се одржава у среду 05. априла 2023. године у Јагодини. На овој свечаности, учествоваће домови ученика из Поморавског, Шумадијског и Браничевског округа.

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ представљаће се културним програмом који је већ показао завидан ниво професионализма. Ученици су уверени у свој успех, али ће својим радом и трудом дати све од себе како би оставили што бољи утисак.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish