У Пољопривредној школи одржан турнир у баскету
У четвртак, 9. марта 2023. године, у  Пољопривредноj школи са домом ученика „Свилајнац” одржан је узбудљив турнир у баскету за станаре дома у организацији васпитача Владана Мартића и Јована Ђорђевића. На турниру су учествовале три екипе, које су се надметале за победу. Након два одиграна меча све три екипе имале су по једну победу и један пораз. Због оваквог исхода одлучио је кош разликe, који је дао победника.

Прво место на овом турниру освојила је „Екипа II/5,” коју су чинили ученици Душан Миловановић, Јован Јеремић, Алекса Радивојевић и Марко Симић; друго место заузела је екипа „Џокери“, чији су чланови били Стефан Танић, Алекса Ђурђевић, Урош Степановић и Вељко Станојевић, док је трећепласирана била  екипа „Вељини синови“, у саставу: Вељко Радосављевић, Вук Kостић и Војин Димитријевић.

Ученици су имали прилику да се друже и показују своје спортске способности, а укупна атмосфера била је одлична. На крају су све три екипе награђене дипломама и слатким пакетима. Пољопривредно-ветеринарска школа је поносна на своје ученике и радује се наредним спортским наступима, за које се ученици марљиво припремају.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish