Ученици Пољопривреднe школе апсолутни победници на Републичком из математике


Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика ,,Свилајнац“ постигли су феноменалне резултате на Републичком такмичењу ученика средњих школа у подручју рада пољопривреда, производња и прерада хране из математике, одржаном у Београду 21. априла 2023. године. Четири ученика Школе у пратњи ментора – наставника Ненада Новаковића, Ђорђа Ђорђевића и Немање Наранчића представљали су нашу школу на овом престижном такмичењу и у Свилајнац донели чак три прва места.

Милица Јакшић (II/5), Анастасија Величковић (III/6) и Михајло Јовановић (IV/5) овогодишњи су републички прваци. Успех ученика на овом такмичењу пласирао је школу на прво место по броју освојених признања, па је наша школа освојила и пехар за групно постигнуће ђака.

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ установа је која се може похвалити изузетним квалитетом образовања и континуираним успехом ученика на различитим републичким такмичењима. Наставници Школе посвећени су унапређењу знања својих ученика и редовно им пружају додатну наставу и помоћ у учењу. Наша школа се поноси сваким успехом ученика и труди се да сваке године побољшава своје образовне програме и пружа најбоље могућности својим ђацима.

„Ово је још један у низу од доказа да наша школа има изузетан квалитет образовања. Поносни смо на своје ученике и наставнике који су омогућили овакве резултате“, изјавио је директор школе Дејан Милуновић.

Честитамо ученицима и њиховим наставницима на оствареним резултатима.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish