Ученици ангажовани на онлајн такмичењу Пословни изазов специјал


Дијана Миловановић, Јелена Радуловић, Михајло Љубичић, Анђела Радовановић, Татјана Радуловић и Сара Манојловић, представљали су Пољопривредно-ветеринарску школу са домом ученика „Свилајнац“ на овогодишњем онлајн такмичењу Пословни изазов специјал, организованом од стране Достигнућа младих Србије. Такмичење је одржано 21. и 22. децембра, 2023. године а ученици су заједно са представницима из 39 средњих школа из 29 градова Србије имали изазов да пронађу иновативна решења за суочавање са климатским променама кроз уређење јавних простора.

Централни задатак такмичења био је да ученици представе решења и начине за превазилажење климатских промена користећи креативне методе декорисања јавних простора. Кроз своје идеје и предложене планове, ученици су имали прилику да развијају вештине и компетенције, а такође и да приложе свој допринос борби против климатских промена.

Сви учесници биће награђени сертификатима за учешће, а победнички тимови имају шансу да освоје значајне награде. Ова врста такмичења представља изазов за ученике да се ангажују у решавању актуелних проблема и да допринесу заштити животне средине кроз иновативне и одговорне идеје. Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ се поноси ангажовањем својих ученика и подстиче их на даље креативно и одговорно деловање.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish