Спортска такмичења
Поред тога што су успешни у школи и на пракси, наши ученици су и добри спортисти. Од 10. до 13. децембра организован је турнир у баскету, на ком је учествовало шест екипа: Манекени, Мали пачићи, Симићеви мали, Златара “Браћа Илић”, Скаканац и Најјачи смо. Мечеве су судили професор физичког васпитања, Ненад Стевановић, и управник дома, Владан Мартић.

Велико финале је одржано у четвртак, 13.12.2018.године. За прво место бориле су се екипе Најјачи смо и Манекени. Победу је однела екипа Манекени, коју су чинили ученици Владимир Поповић (капитен), Лука Симоновић, Немања Симић и Милош Лазаревић.

24. децембра Манекени су играли против екипе Животјелеп, коју су чинили професори и васпитачи школе. Победу односие кипа Живот је леп.

Истог дана одржано је и такмичење у надвлачењу конопца, где су се такмичиле екипе: Сањини Тигрови, Царева гарда, Ранићева екипа, Миланови снагатори, Сибета са Тибета и Спартанци.

25. децембра је одржано финале у надвлачењу конопца. Прво место је освојила екипа Сибетаса Тибета, друго место Ранићева екипа, а треће место Спартанци. У ревијалном мечу против професора и васпитача, екипа Сибетаса Тибета препушта победу.

23.01.2019. године одржан је турнир у стоном тенису, који су организовали васпитачи, Александар Крстић и Татјана Јеремић. На овом турниру ученици су постигли следеће резултате:

ДЕВОЈКЕ: прво место: Миа Лакићевић II/3; друго место: Оливера Васић III/2; треће место: Викторија Толић IV/4.

МОМЦИ: прво место: Немања Симић IV/4; друго место: Филип Кларић III/2; треће место: Петар Недељковић III/4.

Честитамо свим учесницима на спортском духу и желимо им пуно успеха на предстојећим такмичењима.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish