Пољопривредна школа на сајму образовања у Смедеревској Паланци
У петак, 12. маја, у оквиру програма професионалне оријентације у ОШ ,,Олга Милошевић” у Смедеревској Паланци реализован је сајам образовања у холу школе, током ког су имале прилику да се представе бројне средње школе, а међу њима и Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац”.

 Избор средње школе представља веома важну одлуку у животима ученика завршних разреда основне школе. Попуњавање листе жеља и упис у нову школу представљају изазов који није лако савладати. У жељи да помогну ученицима и олакшају им избор ОШ ,,Олга Милошевић” организовала је сајам, који је омогућио ученицима и њиховим родитељима да сазнају све у вези са уписом у жељену школу. Ученицима су могли да се упознају са представницима школа излагача, које су им представиле своје образовне профиле, да се посаветују и да на основу темељних информација донесу одлуку о избору даљег школовања и будућег занимања.

Представници школе, наставница Сања Мирковић и ученици, са великом пажњом објаснили су сваки детаљ о смеровима и условима за упис, што је било веома корисно за будуће средњошколце. Пољопривредно-ветеринарска школа је издвојила своју понуду од седам смерова, који се тичу различитих аспеката производње хране и друге пољопривредне делатности. Ученици су могли да постављају питања и добију директну подршку од представника Школе.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish