Почетак школске године у Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“


У четвртак, 31. августа 2023. године, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ свечано је отворила своја врата за нову школску годину. Нашa образовнa институција, са шездесет шесет година искуства у пружању квалитетног образовања, поносно је дочекала ученике који су се одмарали на летњем распусту.

Директор школе, Дејан Милуновић, срдачно је поздравио све ученике, посебно се обратио првацима, изражавајући им добродошлицу у „велику породицу“ наше институције. Управник ученичког дома, Миљан Златановић, нагласио је важност сарадње између породице, школе и дома како би се обезбедила континуирана подршка ученицима који бораве у дому. Ова сарадња помаже ученицима да се што пре адаптирају на нову средину и олакшава њихову транзицију ка самосталном животу.

Након обраћања, уследиле су прозивке првака од стране разредних старешина и групних васпитача. Организовани су родитељски састанци, где су родитељи имали прилике да разговарају са разредним старешинама и васпитачима васпитних група.

Пољопривредно-ветеринарска са домом ученика „Свилајнац“ дугогодишњи је лидер у пружању образовања из области пољопривредне производње, ветерине и прераде хране. Наши капацитети обухватају модерно опремљене учионице, лабораторије и практичне радионице, омогућавајући ученицима да стекну практично знање уз подршку стручног наставног особља.

Свим ученицима и запосленима у Пољопривредно-ветеринарској школи са домом ученика „Свилајнац“, желимо успешну школску 2023/2024. годину. Нека нова школска година буде испуњена знањем, развојем и постигнућима.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish