Поподне са глумцима


Глумци представе „Било једном на Бријунима“ Сања Марковић, Тихана Лазовић Трифуновић, Бранислав Трифуновић и Милан Марић, разговарали су данас са ученицима средњих школа са територије Општине Свилајнац.

У препуном амфитеатру Пољопривредно-ветеринарске школе глумци су одговарали на питања која су занимала средњошколце о темама из представе али и о уметности, позоришту, филму и животу. Разговор са глумцима, водио је васпитач Стефан Лазаревић док су многи ученици наше школе постављали занимљива питања и добијали и занимљиве одговоре.

Инспирисани топлим и срдачним дочеком глумци су похвалили и Свилајнац и Свилајнчане за које су рекли да су дивна публика, која даје љубав и подршку, што је лепа увертира за вечерашње извођење ове представе у Центру за културу у Свилајнцу.

Одушевили су се просторијама школе а највише амфитеатром и сценом на којој ових дана ученици школе припремају своје наступе за такмичење домова, домијаду.

Порука данашњих “Разговора са глумцима” је: Kада си на сцени, без обзира коју улогу играш једино себе можеш понудити, зато буди свој, у жанру који теби лежи, бави се темом која је теби битна, имај своје границе али отворен ум, учи, читај, истражуј и немој се бојати да прескочиш план Б и одеш на план Ц. Уметност је игра, зато никада не заборавите да останете деца, била је порука који су глумци упутили нашим ђацима.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish