Од анатомије до матуре
30. маја 2019. године у нашој школи са домом одржан је квиз знања „Од анатомије до матуре“, а у сусрет 62. рођендана школе. Пре почетка квиза, ученици Образовног профила Ветеринарски техничар су представили свој смер, ученица Мирјана Васић прочитала своју „Причу једне матуранткиње“, а затим је уследила подела екипа и објашњавање правила квиза.

Поред учесника, у квизу су учествовали и професори ветеринарске и сточарске групе предмета, који су били у улози жирија. Квиз је координирала професорка Весна Токић, која је уједно и покретач ове идеје. Питања која су била заступљена у квизу обухватала су све четири године њиховог школовања. По завршетку квиза, сви учесници су добили дипломе и вредне поклоне.

У последњем делу ове вечери организована је и лицитација, коју је са ученицима припремила професорка Весна Токић. Извлачили су бројеве које су сви присутни добијали по уласку у амфитеатар, где се овај квиз и одржао. Том приликом подељене су многе награде, чији су спонзори били пет шопови, пицерије, бутици и многи други.

На крају вечери сви су отишли са осмехом на лицима. Још једном се показало да тимски рад ученика и професора даје одличне резултате.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish