Новогодишња бајка
Како се ближи крај године, поред распустa и снегa, деца се радују и новогодишњим и божићним празницима. Они носе посебну драж топлине породичног дома, светковине и осећаја припадности. Тако смо се и ми представили малишанима наших радника, приредили им представу и поделили им поклоне које су они сигурно заслужили.

Ученици наше школе и чланови драмске секције су се са радошћу укључили у припрему приредбе за доделу пакетића. Спремили смо сценографију, костиме и са нестрпљењем чекали наше најмлађе другаре.

У четвртак, 26. децембра, око 18 часова, Деда Мраз је ушетао у амфитеатар наше школе и заједно са Баба Мразицом пожелео малишанима добро вече. Ту се однекуд појавио и Рудолф, засмејао све до суза пискавим гласом, док се у позадини чуо мио звук гитаре са познатом мелодијом.

Празнично вече са пуно граје, певања и наравно поклона. Деда Мраз је био дарежљив и поделио чак 50 поклона а највећи поклон за њега, поред рецитација и по које песмице, је био дечији осмех који нико од малишана није скидао са лица.

Срећне новогодишње и божићне празнике жели вам Пољопривредно – ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“!

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish