Наша школа са домом на сајму образовања
Овогодишњи Сајам књига привукао је мноштво излагача али и преко 160.000 хиљада посетилаца. Поред Сајма књига, у сали 2ц, организован је и Сајам образовања и наставних средстава на коме је Министарство просвете, науке и технолошког развоја имало свој штанд.

Последњег дана сајма, 30.10.2022. године, на штанду МПНТР презентован је ученички и студентски стандард, кроз њихову исхрану и смештај, кредитирање и стипендирање, али и додатне културне и уметничке активности.

Прилику за презентовање својих производа имале су и пољопривредне школе са домом ученика, те смо се и ми нашли на штанду, где смо представили прехрамбене производе наших ученика.

Посетиоци су могли да дегустирају храну са нашег имања и из наших производних погона, а такође су уживали и у културно – уметничком програму који су припремили домови ученика средњих школа из Београда.

У оквиру редовних активности Актива српског језика и књижевности, ученици наше школе са домом традиционално су посетили Сајам књига и Сајам образовања и наставних средстава протеклог четвртка.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish