Милица Јакшић Републички првак у математици


У петак 19. априла, 2024. године у Београду, одржано је Републичко такмичењу ученика средњих школа у подручју рада пољопривреда, производња и прерада хране из математике. Наши талентовани математичари представљали су нашу школу са домом и остварили изванредне резултате.

У пратњи својих ментора – професора математике Марије Милошевић, Ненада Новаковића, Ђорђа Ђорђевића и Немање Наранчића, четири ученице школе су се истакле знањем, доносећи вредна признања нашој установи.

Милица Јакшић, ветеринарски техничар, ученица трећег разреда, заслужено је освојила прву награду у појединачној категорији, док су Јана Арсић, ученица првог разреда, Анастасија Величковић, ученица четвртог разреда, и Милена Јовановић, ученица другог разреда, постигле изузетне резултате освајајући четврто и пето место.

Осим сјајних појединачних успеха, наша школа се такође истакла и у екипном пласману, освојивши друго место, чиме је још једном потврђен квалитет образовања у школи са домом. Честитамо нашим математичарима на изванредним достигнућима и захваљујемо се менторима на њиховом непроцењивом доприносу у њиховом развоју и успеху.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish