Караоке журка
У сусрет 8. марту одлучили смо да приредимо једно музичко вече, па смо 7. марта  организовали караоке вече у клубу најновијег дома. Одзив је био изненађујуће бројан, а такмичари су ваљано приступили задатку. Задатак је био да припреме и отпевају по две нумере, с тим што су оне биле жанровски одређене – једна забавна и једна народна песма.

Поред соло кандидата било је и дуета, а атмосферу је додатно развеселио женски трио.

Водитељ програма је била ученица Катарина Славнић, док је наступе оцењивао жири сачињен од ученика и запослених у школи.

Иако су се сви трудили да дају све од себе и отпевају најбоље што могу, по оценама жирија најбољи су били Милица Владисављевић и Лазар Џунић – дует који је освојио треће место, док су Катарина Цвејић и Марија Макић, соло такмичарке, ушле у велико финале јер су имале исти број поена. Њих две су зато добиле нови задатак: да отпевају песме по избору жирија. На крају, победу односи Катарина Цвејић, док Марија осваја почасно друго место.

Поред учесника такмичара, било је и оних који су се ухватили у коштац са микрофоном како би допринели доброј забави. Ревијалним наступима придружила се и професорка латинског, Драгана Вучковић, која је ученицима отпевала песму на француском „Je veux“, од свима добро познате певачице Заз.

Живој атмосфери је допринела и бројна публика.

Диван начин да прославимо Дан жена, зар не?

Писала: Мирјана Васић IV4

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish