Кад љубав закуца на врата
28. маја 2019. године у нашој школи са домом одржана је промоција прве збирке песама „Кад љубав закуца на врата“ наше ученице четвртог разреда, Мирјане Васић.

У представљању књиге учествовале су, поред саме ауторке, професорке Гордана Панић и Сања Мирковић. Промоцији су допринели и ученик Милош Богићевић (рецитовање), Тодор Урошевић (гитара) и Марија Макић (вокал).

У припреми збирке „Кад љубав закуца на врата“ помогла је професорка Гордана Панић, која је била рецензент, затим професори Дејан Милуновић и Сања Мирковић, као и Матеја Елезовић, који је дизајнирао корице.

Мирјана пише још од основне школе, била је учесник литерарне секције у средњој школи, учествовала на бројним такмичења, а кроз своју поезију слави љубав.

Дана 04.11.2019.године у 18 часова у библиотеци „Петар Кочић“ у Београду, одржано је књижевно вече поводом промоције њене књиге, чиме се она уписала у ред писаца, а њена књига добила место на полицама ове библиотеке. Поред ауторке, промоцији су присуствовали и професорка Панић Гордана, као рецезент књиге и професорка Сања Мирковић, бивши разредни старешина Мирјане Васић.

Овом приликом смо још једном пружили подршку нашој бившој ученици и пожелели јој пуно успеха и још много издатих књига, док је Мирјана презентовала нашу школу на најбољи могући начин и захвалила се на поверењу.

Краља Петра Првог 64 , 35210 Свилајнац • Телефон 035/323-594 • Факс 035/312-177 • direktor@poljvet-svil.edu.rs

Facebook stranicaInstagram nalogYouTube nalog SerbiaFrenchEnglish